Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ti járnátok ilyen...

Lányok! Ti járnátok ilyen átlagos testű fiúval? (kép)

Figyelt kérdés

Régen kövér voltam,0 izommal.Elkezdtem karatézni,de azt abbahagytam,most már 2 éve kondizok,futok és táncolok.Sajnos csak ennyi eredményre futotta eddig.A kinézetemnél szerencsére kicsit masszívabb vagyok.(80 kilót nyomok fekve)

Előre is bocsánat a képek rossz minőségéért,valamint a tükörben pózolós stílusért.

[link]

[link]

Egyébként 187 cm magas vagyok,75 kiló.

Szóval titeket zavarna,hogy ilyen a testem? Járnátok ilyen testű fiúval?

17/F

2013. máj. 11. 22:00
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Ettől függetlenül folytatom a "gyúrást",mert szeretem,és még nem tartom magam elég izmosnak.Egy férfi legyen izmos.

Tudjátok mennyi idő amíg visszataszítóan kigyúrt lennék? 5 év minimum.

2013. máj. 11. 23:20
 32/59 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha ilyen lenne egy átlagos test. :D

Szerintem jó tested van. Megértem, hogy duci voltál és emiatt kicsit önbizalom hiányos vagy (én is eléggé az voltam, miután lefogytam), de most nagyon is jól nézel ki.

2013. máj. 11. 23:41
 33/59 anonim ***** válasza:
az első képen jobb vagy mint a másodikon, az szinte tökéletes. a másodikon kicsit lógnak a cicijeid. mellre gyúrj, meg vállra kicsit:) és szerintem ne tömegelj, ne csinálj magadból kétajtós szekrényt.
2013. máj. 12. 00:59
 34/59 anonim ***** válasza:
Szerintem vonzó vagy, tényleg nem átlag. De az arc is sokat számít, ha csak a külsőségeket nézzük. :)
2013. máj. 12. 01:52
 35/59 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a tested, szerintem pont jó vagy:)

Nem szeretem az olyan pasikat, akik folyton gyúrnak és az izmosodás körül forog minden gondoltuk.

Azt remélem tudod, hogy nem ez alapján fognak beléd szeretni a lányok, és ha egy lány már szeret, akkor édesmindegy neki, hogy hogy nézel ki.

2013. máj. 12. 02:42
 36/59 anonim ***** válasza:
hát nem rossz de a karodra gyúrj többet nekem az számít inkább mint a has meg persze a feneked és combod is legyen kemény.
2013. máj. 12. 08:06
 37/59 anonim ***** válasza:
Nehogy tovább gyúrd magad. Ez így tökéletes!!!! :) *.*
2013. máj. 12. 09:59
 38/59 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik:) 16/L
2013. máj. 12. 10:33
 39/59 anonim ***** válasza:
Ez nem egy átlagos test. Ez egy jó test :D
2013. máj. 12. 13:55
 40/59 anonim ***** válasza:
Gondolom nem mondok újat azzal, hogy nekem is tetszik a látvány. Ahhoz pedig külön gratulálok, hogy anno mertél életmódot váltani, én is tudom milyen a nulláról indulni. Leginkább az fogott meg, hogy szeretsz táncolni. Jó, hogy egy kicsit máshonnan is megközelíted a dolgot, és nem csak az izmokra mész. Csak mondom, hogy ezt az oldaladat nyugodtan reklámozhatod, sokakat jobban levesz a lábáról, mint egy kockás has. De nem akarom elvenni a kedved, további sok sikert. :) 18L
2013. máj. 12. 14:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!