Ti hogyan kezdtetek hozzá a fültágításnak?
nos, én is piercingekkel kezdtem mindent: először 1,2 később 1,6 majd 2es piercing volt a fülemben.
aztán jöttek a tágítók: 3-4-5 mm. a "kényelem" kedvéért, áttértem a fültágítócsigákra, amikkel gyorsabban is haladtam és most 12es a fülem.
az, hogy ez a méret gyarapodni fog e, vagy sem, az meg még a jövő zenéje.
annyit még hozzáfűznék előző soraimhoz: ha az otthoni "mit találok és megfelelő, azt rakom bele a fülembe"- "-"elvet" követ(nétek)néd, akkor erre a legjobb dolog az ecsetvég.
praktikus, jól kezelhető és megtudod faragni a végét úgy, hogy mondjuk a következő tágítót ráhúzod és úgy tolod át a füleden. ja igen és nem mellesleg: egyenletes tágítást biztosít.
annyit még: kezeletlen fát NEM rakunk a fülünkbe, mert az betokosodhat és utána úgy kell kitépni a füledből.
síkosításra, én testápolót használtam, fertőtlenítésre meg Betadine-t. akkor haladj tovább, ha már nem érzékeny a füled. egyszerre több mm-t ne tágíts, mert kifordulhat, megrepedhet a füled és akkor oda az addig elért mili. 1-2 maximum 3mm az ami jó haladási mérték.
remélem segítettem egy keveset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!