Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti hogyan kezdtetek hozzá a...

Ti hogyan kezdtetek hozzá a fültágításnak?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ki hogyan kezdte! Légyszi írjatok és hogy meddig juttotatok!

2013. máj. 10. 18:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem túl guszta, meg ahogy hallottam elég jó szagú tud lenni.
2013. máj. 10. 18:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Na erre én is kiváncsi vagyok, mert én is most szeretnék fültágítót! Most még csak egy vastagabb fülbevaló van a fülemben, de nemtudom, hogy még hogyan tovább... xD
2013. máj. 10. 18:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem is egy szájpiercing van benne... :D. negatív komik nem kellenek, mert lesz*rom :)
2013. máj. 10. 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:

nos, én is piercingekkel kezdtem mindent: először 1,2 később 1,6 majd 2es piercing volt a fülemben.

aztán jöttek a tágítók: 3-4-5 mm. a "kényelem" kedvéért, áttértem a fültágítócsigákra, amikkel gyorsabban is haladtam és most 12es a fülem.

az, hogy ez a méret gyarapodni fog e, vagy sem, az meg még a jövő zenéje.

2013. máj. 10. 18:59
 5/11 A kérdező kommentje:
na egy értelmes.!. köszi szépen! =)
2013. máj. 10. 19:06
 6/11 anonim ***** válasza:

annyit még hozzáfűznék előző soraimhoz: ha az otthoni "mit találok és megfelelő, azt rakom bele a fülembe"- "-"elvet" követ(nétek)néd, akkor erre a legjobb dolog az ecsetvég.

praktikus, jól kezelhető és megtudod faragni a végét úgy, hogy mondjuk a következő tágítót ráhúzod és úgy tolod át a füleden. ja igen és nem mellesleg: egyenletes tágítást biztosít.

annyit még: kezeletlen fát NEM rakunk a fülünkbe, mert az betokosodhat és utána úgy kell kitépni a füledből.

síkosításra, én testápolót használtam, fertőtlenítésre meg Betadine-t. akkor haladj tovább, ha már nem érzékeny a füled. egyszerre több mm-t ne tágíts, mert kifordulhat, megrepedhet a füled és akkor oda az addig elért mili. 1-2 maximum 3mm az ami jó haladási mérték.

remélem segítettem egy keveset :)

2013. máj. 10. 20:29
 7/11 A kérdező kommentje:
igen nagyon sokat. ezer hála is érte! :)
2013. máj. 10. 20:38
 8/11 anonim ***** válasza:
bármi kérdésed lenne a témával kapcsolatban írj.
2013. máj. 10. 21:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
k8 szépen leírta a dolgokat :p én tágítóval kezdtem 1mm 2mm 4mm 5mm 6mm 8mm 10mm 12mm 14mm :D szerintem ne otthoni hülyeségekkel tágítsd inkább vegyél tágítót az a leg praktikusabb :)
2013. máj. 12. 03:28
 10/11 anonim válasza:
boltba veszem a tüskéket/csigákat vagy néha rendes tágítókat de azzal mindig b*szakodok órákig szóval azt nem annyira. 2mm - 4mm - 6mm - 8mm - 10mm - 12mm - 16 mm ;) és a csiga vagy tüske azért jó mert nem kell külön megvenni az összes méretet. egy kicsit betolod, ha már fáj hagyod. másnap megint nekifutsz és így szép lassan amig nem cseréled ki ;)
2013. máj. 29. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!