Szerintetek fogyozzak?
mérlegelj.
ha fogyni szeretnél és nem érdekelnek a melleid akk fogyózz
ha szeretnéd megtartani a melleidet ne fogyózz.
hány kg vagy?
Van, akinek plusz súllyal is kicsi a melle, még más vékony alakkal is nagy mellekkel büszkélkedhet.
A mellméret genetika, szóval nem feltétlenül lesz kisebb a melled, ha leadsz pár kilót.
Én például nemrég fogytam, eléggé meg is látszik rajtam. Mindenhonnan ment le (szerencsére legfőképpen a hasamról és a combomról), de a mellem maradt.
Most 170 cm és 55kg vagyok 75C-s mellekkel. Fogyás előtt még 80C-t hordtam.
Viszont az esélyes, hogyha hirtelen sokat fogysz, megereszkednek kicsit a melleid, nem lesznek olyan feszesek, mint előtte.
(Nálam szerencsére nem lépett fel ilyen jellegű probléma, mivel csak pár kg-t fogytam)
Előfordulhat, hogy kisebb lesz a melled, mivel zsírszövet alkotja jó részét,de ez genetikától is és a fogyás mértékétől is függ.
Ha nem bánod, hogy esetleg kisebb leszel mellben, akkor fogyózz. :)
hát,lenne mit leadnod,az tény
Legalább 8 kilót
Én 168 cm és 48 kiló vagyok.
Én 13 centivel vagyok magasabb, és ugyanennyi kiló. Hozzáteszem így is fogyni szeretnék egy 5 kilót...
Egyébként nekem alapvetően nincs nagy mellem (70B), de akár felszedek 5 kilót, akár leadok, nekem megmarad az eredeti méretében, úgyhogy nem biztos, hogy lemenne neked, de van rá esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!