Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek fogyozzak?

Szerintetek fogyozzak?

Figyelt kérdés
Sokan irjak, hogy nem kezdenek el fogyozni, mert kisebb lesz a mellük.. Ez lehetseges? En leszeretnek fogyni, viszont nem akarok kisebb melleket, akkor inkabb legyen rajtam egy kis felesleg + jo mellek, vagy legyek vekony es kisebb mellek?
2013. máj. 9. 10:38
1 2
 1/11 Csonti95 xD válasza:

mérlegelj.

ha fogyni szeretnél és nem érdekelnek a melleid akk fogyózz

ha szeretnéd megtartani a melleidet ne fogyózz.

hány kg vagy?

2013. máj. 9. 10:55
 2/11 A kérdező kommentje:
58 és 158cm
2013. máj. 9. 11:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Van, akinek plusz súllyal is kicsi a melle, még más vékony alakkal is nagy mellekkel büszkélkedhet.

A mellméret genetika, szóval nem feltétlenül lesz kisebb a melled, ha leadsz pár kilót.

Én például nemrég fogytam, eléggé meg is látszik rajtam. Mindenhonnan ment le (szerencsére legfőképpen a hasamról és a combomról), de a mellem maradt.

Most 170 cm és 55kg vagyok 75C-s mellekkel. Fogyás előtt még 80C-t hordtam.

Viszont az esélyes, hogyha hirtelen sokat fogysz, megereszkednek kicsit a melleid, nem lesznek olyan feszesek, mint előtte.

(Nálam szerencsére nem lépett fel ilyen jellegű probléma, mivel csak pár kg-t fogytam)

2013. máj. 9. 11:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy kisebb lesz a melled, mivel zsírszövet alkotja jó részét,de ez genetikától is és a fogyás mértékétől is függ.

Ha nem bánod, hogy esetleg kisebb leszel mellben, akkor fogyózz. :)

2013. máj. 9. 12:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne fogyj!
2013. máj. 9. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem mindenképp szebb egy kis mellű vékony csaj, mint egy hájas nagy mellű. A mellméret nem olyan fontos. Inkább a test.
2013. máj. 9. 14:31
 7/11 anonim ***** válasza:
57%

hát,lenne mit leadnod,az tény

Legalább 8 kilót

Én 168 cm és 48 kiló vagyok.

2013. máj. 9. 14:43
 8/11 anonim ***** válasza:
57%

Én 13 centivel vagyok magasabb, és ugyanennyi kiló. Hozzáteszem így is fogyni szeretnék egy 5 kilót...

Egyébként nekem alapvetően nincs nagy mellem (70B), de akár felszedek 5 kilót, akár leadok, nekem megmarad az eredeti méretében, úgyhogy nem biztos, hogy lemenne neked, de van rá esély.

2013. máj. 9. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Én semmit se adtam le mellből..nem törvényszerű.. de ha leadtam volna, se érdekelne, inkább egy feszes test kisebb cicikkel, mint egy hájas zsírmellekkel. Ez ugyanaz, hogy mit ér a jó mell ha nem szép testtel párosul, mint hogy mit ér a kockás has egy nagyon vékonyka srácon.. nem én találtam ki, ez egy képen volt az egyik oldalon, én csak leírtam. :D
2013. máj. 9. 17:48
 10/11 anonim ***** válasza:
ha nagyon nem akarsz fogyóznia melled miatt az 58 kg nem olyan húdenagy súly. csak ne szed fel hozzá, tartsd a súlyod:)
2013. máj. 10. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!