Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemöldökforma probléma!...

Szemöldökforma probléma! Szerintetek megcsinálná ilyenre, hogyha megkérem?

Figyelt kérdés
Kozmetikus szokta szedni a szemöldökömet, a formája valahol a lapos és a kerek között van pillanatnyilag.. Szeretném, hogyha kicsit gyengén ívelt lenne. A szemöldök forma nagyon függ az arcod vonalaitól meg ezektől? Lehet, hogy nem véletlenül csinálta ilyenre.. esetleg ceruzával meg lehet oldani? Olyan lány vagyok, aki nehezen beszélhető le valamiről hogyha meg akar valósítani egy dolgot, csak most attól félek, hogy ez a hátrányommá is válhat, hogyha erősködök, mi lesz ha nem áll jól?:/ Inkább bízzak abban, amit ő csinál?
2013. máj. 8. 12:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Így kép nélkül elég nehéz megmondani, hogy mi állhat jól neked, de szerintem a kozmetikus nagyon jól tudja. Nem véletlenül csinálta olyanra, amilyen. :) Inkább szerintem hagyd úgy, mert egy rossz szemöldökkel nagyon el lehet rontani az egész arcot.
2013. máj. 8. 12:34
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem először kérdezd meg a kozmetikusod véleményét, és ha nagyon nem ajánlja akkor ne csináltasd meg.

de egyébként meg ha nagyon szeretnéd akkor kipróbálhatod, úgyis visszanő egy idő után. aztán a saját hibádból tanulsz, vagy éppen örülsz.:)

2013. máj. 8. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!