Kirantottsajt kérdése:
Egy hete voltam tetováltatni, csak egy pici idézet, és
már most elkezdett kipotyogni. Mi a probléma? Többi lent.
1/17 anonim válasza:
Lehet, hogy vizezve volt a festék, vagy a bőröd alapból kidobja. Nekem most lesz 3éves a lábamon a tetkóm semmi baja szépen néz ki még mindig. De amit a kezemre csináltam egy pici Road jel most lesz egy éves, háromszor volt átüttetve és ugyanúgy kidobja a bőröm hiába, kétszer ugyanazzal a tetoválóval csináltattam, harmadjára másnál de ugyanúgy kidobta.
Bár szerintem megérné, hogy visszamenj általában mindenhol ingyen van a javítás.:)
2013. febr. 26. 19:04
bepanthennel kenegetted? az utóápolás megfelelő volt?
2013. febr. 26. 19:07
3/17 A kérdező kommentje:
De nem szeretném,ha kidobná..:( imádom,és szeretnék még többet,de igy nem merem bevállalni!!!Igen,kenegettem,mindent úgy csináltam,ahogy mondták..De a srác mondta is,hogy "puding" bőröm van,nagyon világos,és pici erek futottak,amikor csinálta..
4/17 anonim válasza:
Hát, ha átüttetted és megint kidobja akkor próbáld meg egy másik tetoválónál... A kezemmel nekem is ez a baj.:( Akárhova megyek kidobja a bőröm. De érdekes mert a színeket nem, csak a feketét.. De csak a kezemen, lábamon semmit nem dobott ki.:D
2013. febr. 26. 19:28
5/17 A kérdező kommentje:
Nemtudom,be merjem-e vállalni a többit,de megpróbálom átüttetni,és meglátom..nagyon szépen köszonöm!!:)
A 3 napos foliazas is fontos az utokezelesben, az is megvolt?
2013. febr. 26. 19:57
7/17 A kérdező kommentje:
azt mondták,hogy 2 órat hagyjam rajta,aztan sima vizzel öblítsem le és aztán ne nagyon piszkáljam
Akkor nem igazan a helyes utokezelest mondtak el Neked...
Muszaj foliazni, mert a sebkepzodest tudod megakadalyozni vele, ugyanis a vastag sebbel egyutt potyog ki a festek.
A helyes utokezeles:
3 napig kell foliazni, naponta min. 3x kell cserelni a foliat. Foliacsere menete: regi folia le, fertotlenito szappanos (pl clarasept) lemosas (aztatni tilos, csak gyors folyoviz erheti), ovatos papirtorlos szaritas, nagyon vekonyan Bepanthen krem, majd uj (tiszta!) folia.
3-4 hetig tilos aztatni, tilos a szoli, a napozas.
2013. febr. 26. 20:05
Egyebkent abbol itelve, hogy ilyen marhasaggal engedtek utadra, meg az is lehet, hogy a tetovalo nem igazan profi es nem vitte eleg melyre a festeket. Szalonban voltal egyaltalan?
2013. febr. 26. 20:06
10/17 A kérdező kommentje:
Profi!:) Szalonban,és a barátnőm ugyanigy kezelte,és neki gyönyörű,nem egy ismerősöm nála csináltatta és mindegyiknek meseszép maradt..viszont van a másik barátnőm,akinek ugyanazt mondta,mint nekem: hogy a bőre nagyon érzékeny és puha..és neki ugyanúgy kopik.
Kapcsolódó kérdések: