Egy hete voltam tetováltatni, csak egy pici idézet, és már most elkezdett kipotyogni. Mi a probléma? Többi lent.
Lefotóznád?
Érdekel hogyis fest a dolog, mert egyáltalán nem normális a dolog...
Az én bőröm is nagyon érzékeny, minden tetoválás után tenyérnyi véraláfutások vannak rajtam, de a festéket érdekes módon még jobban be is fogadja mint másoké. Teljesen normális dolog az, ha kikopik egy tetoválás, ezért mondja a tetováló hogy menj vissza gyógyulás után és kijavítja. Az a ritkább amikor egyáltalán nem kell utólag hozzányúlni.
Kézről meg mindig ki fog kopni, akárki csinálja, a kézfejen, tenyéren és ujjakon nagyon gyorsan cserélődik a bőr a folyamatos igénybevételtől, attól felesleges azt várni hogy élénk marad.
Az elóttem szólónak igaza van.
Mindenki jön a fóliával. Ugye van a szabály hogy nemszabad áztatni. Vágod mit csinál ha folyamat fólia alatt van? Befülled, közben dobja ki a festéket, a trutymót, és ott ázik a saját levében, ami nagyon nem tesz ám jót neki.. (ettől lesz fakó)
Eleve a fóliának csak azért van szerepe, hogy ne érjen hozzá semmi, nem maga a fóliázás a lényeg. Ha pl karodon van tetkó, és nem veszel rá pulcsit, nem ér hozzá a póló, akkor eleve felejtsd el a fóliát.
De amúgy is. ELSŐ nap, még éjszakára maradjon a fólia, aztán felejtős.. csak kenegesd, de csak nagyon vékonyan, épphogy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!