Állandó fogszabályzó után félig visszaállt fogakon segít az éjszakai?
Figyelt kérdés
3éve vették le az állandó fogszabályzómat,utána 1,5-2évig használtam az éjszakait,aztán elmaradozott,a végén már fel se ment a fogaimra.Most kezdek teljesen kétségbe esni,mert kezdenek látványosan is visszaállni a fogaim.Az elsö 2fogam a felsö fogsomromon kapafogak voltak és keresztbe is álktak régen.Most vettem észre hogy kezdenek újra kifelé mászni.Ha most vennék egy ùj aktív éjszakai fogszabit lehetne vele ezt korrigálni,megállítani?#éjszakai fogszabályzó #fog viszaáll
2013. máj. 8. 00:21
1/5 anonim válasza:
bölcsességfogaid kinőttek már? mert ha nem, akkor lehet, h azok tolják vissza a fogsorod, akkor viszont az éjszakai használata semmit nem fog érni.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!Nem nöttek ki,de nem is érzékelem hogy nönének.
2013. máj. 8. 09:30
3/5 anonim válasza:
Szerintem segítene, minél hamarabb intézkedj!
4/5 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg még angliában vagyok,úh csak 3hét múlva tudok elmenni leghamarabb.Bízom benne hogy még nem lesz késö.:(
2013. máj. 8. 18:27
5/5 anonim válasza:
hát nem feltétlen kell, h érzékeld, mikor még az ínyedben van, akkor is tolhatja az előtte lévőt, a legtöbb embernek emiatt műtik ki a bölcsességfogait, mert ha azok rosszul nőnek akkor nem sokat ér a fogszabi.
egyébként nem hiszem, h ezen a 3 héten fog múlni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!