Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Állandó fogszabályzó után...

Állandó fogszabályzó után félig visszaállt fogakon segít az éjszakai?

Figyelt kérdés
3éve vették le az állandó fogszabályzómat,utána 1,5-2évig használtam az éjszakait,aztán elmaradozott,a végén már fel se ment a fogaimra.Most kezdek teljesen kétségbe esni,mert kezdenek látványosan is visszaállni a fogaim.Az elsö 2fogam a felsö fogsomromon kapafogak voltak és keresztbe is álktak régen.Most vettem észre hogy kezdenek újra kifelé mászni.Ha most vennék egy ùj aktív éjszakai fogszabit lehetne vele ezt korrigálni,megállítani?

2013. máj. 8. 00:21
 1/5 anonim válasza:
bölcsességfogaid kinőttek már? mert ha nem, akkor lehet, h azok tolják vissza a fogsorod, akkor viszont az éjszakai használata semmit nem fog érni.
2013. máj. 8. 01:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia!Nem nöttek ki,de nem is érzékelem hogy nönének.
2013. máj. 8. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem segítene, minél hamarabb intézkedj!
2013. máj. 8. 14:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg még angliában vagyok,úh csak 3hét múlva tudok elmenni leghamarabb.Bízom benne hogy még nem lesz késö.:(
2013. máj. 8. 18:27
 5/5 anonim válasza:

hát nem feltétlen kell, h érzékeld, mikor még az ínyedben van, akkor is tolhatja az előtte lévőt, a legtöbb embernek emiatt műtik ki a bölcsességfogait, mert ha azok rosszul nőnek akkor nem sokat ér a fogszabi.

egyébként nem hiszem, h ezen a 3 héten fog múlni :)

2013. máj. 8. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!