Mennyire gáz egy fiún a fogszabályzóóó?
Akkor a törött végtagon és gáz a gipsz?
Nem divatból hordják!!! Nem szép... de hasznos.
Hát, egy jó teszt lesz arra, hogy valóban bele vagy-e bolondulva a párodva, vagy amolyan kirakat fiú, aki passzol az aktuális retikülödhöz. :)
Én akkor ismertem meg életem első szerelmét amikor épp fogszabályzót hordott. Akkor komolyan elgondolkodtam vajon milyen lehet csókolózni egy fogszabályzóssal... és hát kérdésem nem maradt megválaszolatlanul.
Figyelj gondolom azért kell neki a fogszabályzó mert rondán álnak a fogai és mert az éjjszakai megoldás nem jönne be. Nekem is volt. Nem volt szép és esztétikus, de kellett. Egy jó tanács, ne hagyd , hogy OLDALST EGYEN!! Viccet félretéve, az ilyen dolog nem lehet gáz. Lehet, hogy most jól állnak a fogai meg minden, de lehet hogy pár hónapon belűl egyszerűen kilöki a fogsorából az egyik fogadat. (mint most nekem is az egyik fogam rosszul nő és toljan előre a fogsoromat). Nem mindig esztétika kérdése.
Egy másik jó tanács, ne átlátszó drótot akarjon a fogiszabiba, mert az igaz, hogy eleinte nem látszik, de idővel undorítóan elszineződik. LEgyen fémes/ezüstös színű, az igaz, hogy látszik de 2 hónap után is ugyan olyan marad.
Magyarán, ha kell akkor kell, nincs mese. Nem szépség kérdése. Az egészség sosem lehet az, ha így állsz hozzá kár erőlködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!