Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire gáz egy fiún a...

Mennyire gáz egy fiún a fogszabályzóóó?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hogy most nagyon gyerekesnek fogok tűnni, az is vagyok, dee értelmes, segítőkész válaszokat adjatok légyszives, mert egy kicsit kétségbeestem most.. :/ Szóval az van, hogy a barátom most közölte velem, hogy pár héten belül fogszabályzója lesz, és nagyon kiakadtam, mert véleményem szerint egy fogszabályzó nagyon gáz és nem szép.. Szerintetek gázul fog kinézni tőle??????

2013. máj. 7. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
hát figyelj, fiún nem sűrven látok fogszabályzót, de lányon nem gáz. meg nálunk a gimiben senkit sem gúnyolnak emiatt. ha kell, akkor kell. később rosszabb lesz, ha csúnya lesz a foga, azárt nem mindegy, hogy milyen a mosolya. az egyik fiú ismerősömnek konkrétan kinn van a szájából a foga és látszik, hogy ott van rajta a fogszabályzó, de engem nem zavar. de ha szereted, akkor nem szabad, hogy zavarjon. először kicsit fura lesz, de majd megszokod.
2013. máj. 7. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Akkor a törött végtagon és gáz a gipsz?

Nem divatból hordják!!! Nem szép... de hasznos.

2013. máj. 7. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát, egy jó teszt lesz arra, hogy valóban bele vagy-e bolondulva a párodva, vagy amolyan kirakat fiú, aki passzol az aktuális retikülödhöz. :)

Én akkor ismertem meg életem első szerelmét amikor épp fogszabályzót hordott. Akkor komolyan elgondolkodtam vajon milyen lehet csókolózni egy fogszabályzóssal... és hát kérdésem nem maradt megválaszolatlanul.

2013. máj. 8. 02:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt kifejezetten tetszik. Viszont a reakciód elég erős, remélem azért vele nem ilyen módon közölted a véleményed :S
2013. máj. 8. 14:44
 5/5 anonim válasza:

Figyelj gondolom azért kell neki a fogszabályzó mert rondán álnak a fogai és mert az éjjszakai megoldás nem jönne be. Nekem is volt. Nem volt szép és esztétikus, de kellett. Egy jó tanács, ne hagyd , hogy OLDALST EGYEN!! Viccet félretéve, az ilyen dolog nem lehet gáz. Lehet, hogy most jól állnak a fogai meg minden, de lehet hogy pár hónapon belűl egyszerűen kilöki a fogsorából az egyik fogadat. (mint most nekem is az egyik fogam rosszul nő és toljan előre a fogsoromat). Nem mindig esztétika kérdése.

Egy másik jó tanács, ne átlátszó drótot akarjon a fogiszabiba, mert az igaz, hogy eleinte nem látszik, de idővel undorítóan elszineződik. LEgyen fémes/ezüstös színű, az igaz, hogy látszik de 2 hónap után is ugyan olyan marad.

Magyarán, ha kell akkor kell, nincs mese. Nem szépség kérdése. Az egészség sosem lehet az, ha így állsz hozzá kár erőlködni.

2013. máj. 26. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!