Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alakomról...

Mi a véleményetek az alakomról? Tényleg nagy a combom? Vagy ez még belefér?

Figyelt kérdés

[link]

barátom mindig a combommal hülyül hogy husi meg ilyenek,fogyóznom kéne?..

2013. máj. 7. 11:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
szerintem a feneked nagy nem a combod. nem ártana egy kis tesmozgás, igaza lehet a "kedves" párocskádnak. undorítóan néz ki az a terepmintás nadrág.. a cicanacit nem így kell hordani, főleg ha nincs hozzá megfelelő alakod. és aogy látjuk neked nincs :D hosszított felsővel tedd ezt légyszi, és nem tudom neked milyen értékrended van, de nem gondolod hogy egy kicsit sok egy ilyen képet feltenni a netre magadról? feltéve, ha nem kamu kérdés :)
2013. máj. 7. 17:49
 22/31 anonim ***** válasza:
A segged hatalmas, inkább azon aggódj...
2013. máj. 7. 18:01
 23/31 anonim ***** válasza:
megmondom hogy csinálják, tükörben való pózolás helyett sportolnak. úgy csinálják. amúgy szerintem vastag.
2013. máj. 7. 18:15
 24/31 anonim ***** válasza:
te hát igy oldalról épp a combodból látunk legkevesebbet.
2013. máj. 7. 21:42
 25/31 A kérdező kommentje:
akkormajd csinalok szembol egyet
2013. máj. 8. 09:25
 26/31 anonim ***** válasza:
a barátod egy barom, dögös alakod van!
2013. máj. 8. 10:23
 27/31 anonim válasza:
Úgy megdugnálak hogy csak úgy fröcsögne a puncid a nedütől:P
2013. máj. 8. 11:23
 28/31 anonim ***** válasza:
Ennyi ésszel szabadlábon...
2013. máj. 8. 18:01
 29/31 anonim ***** válasza:
A tested marha jó! De a combod, olyan mint egy veterán, brazil, karneváltáncosnőnek :-D iszonyú vastag, és gondolom csupa narancsbőr, meg háj :-D látszik, hogy a sportot csak az eurosport-ból ismered, azt hiszed, színészek játszanak ott is, mint egynéhány gagyi filmben! Attól, hogy a kitömött melleidet mutogatod egy képen az orbitális, ocsmány combjaiddal, felejtős, hogy menő leszel :-D sex a sötétben :-DDD
2013. máj. 12. 01:53
 30/31 anonim ***** válasza:
A kép alapján nekem nagyon tetszik az alakod. Igazán nőies vagy. Nem vagy egyáltalán kövér. Az viszont igaz, hogy a kép alapján nem nagyon lehet eldönteni a kérdést.
2013. máj. 13. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!