Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, van aki számára még belefér egy ennyire hájas lány?
Figyelt kérdés
162 centihez 85 kilóról van szó.2013. máj. 5. 23:22
1/15 anonim válasza:
szerintem ez már nagyon sok, ekkora magassághoz. nem csak, hogy nem esztétikus, de egészségtelen is.
2/15 anonim válasza:
Ne ugorj bombát a medencében! Légy empatikus a fürdőzőkkel.
4/15 anonim válasza:
Ha szép az arcod akkor semmi gondod nem lenne nálam.:) 25/F
6/15 anonim válasza:
Jó leszel Jabba a hutt feleségének. Na jó nem akarok szemétkedni...ez nekem sok. De valakinek biztos tetszel majd.
7/15 anonim válasza:
Nekem nem tűnsz soknak, ha belegondolok hogy szinte pontosan az én kétszeresem vagy.
8/15 anonim válasza:
Durván 30 kilo felesleg... Azért az sok.
9/15 anonim válasza:
Szia!
Nőként írok. Szerintem az egészséged a legfontosabb, és mindenképpen csak jót tenne, ha lefogynál 20 kilót. A magasságodhoz (kb.) a 60 kiló felelne meg. :)
10/15 anonim válasza:
Én most vagyok túl egy nagy fogyáson.
174 centihez vagyok 85 kiló. Én husisnak számítok a magasságomhoz, de te a 162 centiddel már az erősen elhízott kategóriába esel. Mindenképpen javaslom, hogy az ízületeid stb. miatt fogyj le egy kicsit!
Még én is fogyózom, cél a 60. Neked még ennél is kevesebbnek kellene lenned a testtömegindexed szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!