Nagyon rossz az alakom?
9-es:kepzeld en is vekony vagyok DDD!!!Nem mondom,hogy nem örülök neki,de nekem nagyon tetszik a kerdezö alakja is.Jeniffer Lopezrol pedig megoszloak a velemenyek,de teny es valo,hogy a legtöbb pasinak tetszik D.
Egyebkent is a vekonysag relativ.En tavaly meg nagyon gebe voltam (akaratomon kivül,idegi alapon,amugy se vagyok egy hizekony fajta-de hidd el,de SENKINEK se tetszettem,magamnak se),azota felszedtem nagy nehezen 2-3 kg-t,ami tudom nem sok,de lenyegesen jobban nezek ki.
Nekem is megvan a derek-csipö aranyom (nem vagyok "egybenö"),de nem ennyire ivesen mint a kerdezönek,ami miatt irigylem is.
Különben is a körte,alma,homokora,egyenes stb.alak nem valtozik meg hizassal vagy fogyassal,mert az ARANYOK mindig megmaradnak.Ezert van vekony körte,vastagabb körte stb.
Ha öszinte akarok lenni,nekem a jobban tetszik egy kicsit vastagabb körte mint egy vekony alma.
Nekem nagyon tetszik,formás vagy,a bőröd is szép.Mindazonáltal értem a problémád,az utolsó képen látszik,hogy egy kicsit aránytalan vagy,de tényleg nem vészes,ne dramatizáld túl.Sztem annyit tudnál tenni,hogy hát,váll,karizmot fejleszteni,ezzel kicsit szinkronba hoznád a felső tested az alsóval.
32/f
Ne aggódjál már!
Gondolom 13 év körül lehet az életkorod
Semmi baj nincs veled. Viszont a fényképészeti tudásod hagy még némi kívánnivalót maga után! A piros bugyis képet miért fehérítetted ki egy részen? Ennyire szégyenled a punciszőrt???
Nem szégyen az, mint ahogy a szép széles csípő sem az! Egy kicsit hamarabb nőtt meg a csípőd, mint a többi részed. Ne aggódj, majd más is hozzánő!
F23
23 vagyok :D
És nem a szőrrel van gond, csak nem akartam, hogy felismerhető legyen a bugyim.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!