Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nőként, hogy legyen hogy én...

Nőként, hogy legyen hogy én inkább a nőknek tetszem?

Figyelt kérdés

Itt most nem leszbikus vonzalmakról van szó, hanem elismerésről. 25 éves nő vagyok, próbálok figyelni a külsőmre, pláne ha dolgozni vagy szórakozni megyek. Ha új nőket, lányokat ismerek meg akkor egy kis idő elteltével tuti, hogy rátérnek, hogy milyen formás, szép arcú vagyok. Tegnap egy buliban egy nagyon régi gyerekkori ismerősömmel találkoztam, talán már 5 éve nem láttuk egymást. Nagyon jól elbeszélgettünk, majd hirtelen témát váltva, elkezdett arról beszélni, hogy hogy lehetek ennyire gyönyörű. Ez most csak egy kiragadott példa volt, de szinte hetente kapok "bókokat" nőktől.

Amit igazán nem értek, az pedig az, hogy a férfiaknak meg nem kifejezetten tetszek..... Most is egyedülálló vagyok. Persze én alapból a hosszú kapcsolatot keresem, csakis olyanban volt részem. Ha elmegyek szórakozni, nem igazán környékeznek meg, inkább csak rám néz, de már megy is tovább. Nem is kapok túl sok bókot férfitől, és most sem érdeklődik egy férfi sem irántam.

Általában ha oda is jön hozzám egy férfi, az konkrétan alig tud állni, mert részeg..... Azoknak meg szerintem tök mindegy, minden nőhöz odamennek, akkor pont engem látott meg.

Nem értem ez miért van, jó lenne, ha a férfiak is bókolnának néha, jót tenne a nőiességemnek.

2013. máj. 5. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Azért a férfiaknak eléggé más szokott tetszeni mint a nőknek. Lehet te ilyen csajos/divatos nő vagy, nem? Az szokott nagyon tetszeni a csajoknak, de a pasiknak nem annyira. Bár ha tennél fel képet lehet tudnánk többet is mondani, hogy mi lehet a gond.
2013. máj. 5. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ezt már érszrevettem h a lányoknak más nők tetszenek mint a férfiaknak... ha cska az arcot nézzük akkor a lányoknak mindig a teljesen "szelíd", gyerekes, bájos arc jön be...

fiúknak sokszor a markánsabb arc tetszik, vagy hogy is mondanám ezt.

Meg az öltözködésed milyen? Férfiaknak az összhatás is fontos. Egy szép arc még nem minden, ha a ruháid nem elég szexik! Lehet h szépek, és a nők azt is dícsérik, de lehet h nem hordasz soha testhezállóbb ruhákat, vagy nőies darabokat?

Nem utolsó sorban, az alakod se mindegy, ugyebár.

Szóval a lányoknak elég egy babaarc amitől elolvadnak de a fiúknak ennél több, sokszor meg egész más kell.

22F

2013. máj. 5. 17:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Képeket nem szeretnék feltenni magamról. Az tény és való, hogy figyelek az öltözködésemre, szeretem az igényes dolgokat, de a nőknek kifejezetten az arcom tetszik.
2013. máj. 5. 17:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves második, igen ez is teljesen logikus.

Az biztos, hogy nagyon szabályos arcom van, minden teljesen arányos, lehet egy kölcsönöz neki valami ártatlanságot.

A ruhákat illetően szeretem ugyebár az igényes, de azért a nőiességet hangsúlyozó ruhadarabokat. Egy feszülős, akár rövidebb ruhát gond nélkül felveszek. De csak enyhébb dekoltázst engedhetek meg magamnak, mert nagy melleim vannak, és közönséges semmiféleképp sem akarok lenni. Erre nagyon ügyelek.

A tegnapi buliban egy nagyon szép fehér csipkeruha volt rajtam, ami elölről majdnem nyakig zárt, de hátulról jócskán kivágott, majdnem az egész hátam látszott, ez azért szerintem szexis. Egy fehér-arany cipőt vettem fel hozzá. Az öltözködésemet nem tartom konzervatívnak.

Természetesen a munkában azért más, mert ott szigorúan kosztümöt kell hordanom.

2013. máj. 5. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!