Csajok. Szerintetek jó a testem így már? Vagy még gyúrjak? Mi a véleményetek? Tetszem nekem így és lefeküdnétek velem?
2013. ápr. 10. 21:57
1/56 anonim válasza:
Nekem ez már sok. Olyan nőies a melled. Meg a bugyid is.
2/56 anonim válasza:
Ez nekem kicsit sok. De ha tetszene sem szeretnek lefekudni veled. ;)
3/56 anonim válasza:
tömd ki a gatyád is te homár.. xD
6/56 anonim válasza:
amerikában élsz? mert hogy nem itthon készült kép az tuti. de inkább kamu
7/56 anonim válasza:
Nekem nem jön be! Nagyon nem tetszik!!!
8/56 anonim válasza:
Kicsit már túlzásba vitted.De rajtam kívül biztos sokan ugranának.Nincs veled semmi baj,csak ha rád nézek-hiába nem is ismerlek-egy ilyen macsós beképzelt férfit látok,aki csak játszik a lányokkal.Emiatt nem kezdenék veled.Pedig lehet hogy jó fej vagy,meg rendes,de így első látásra messzire szaladnék előled,mert tudnám,hogy ha beléd szeretnék,azzal a saját síromat ásnám meg. :) 18/L
10/56 anonim válasza:
Én biztos hogy nem feküdnék le veled, hál'Istennek vannak még azért tőled jobb pasik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!