Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek túlsúlyos vagyok?

Szerintetek túlsúlyos vagyok?

Figyelt kérdés
186 cm magas, 83 kg 25 éves férfi
2013. máj. 5. 13:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ja es nem tudom melyikünk a hülyebb,aki egy eleg magas sracnak a 83 kilojabol 10(!) kilo fogyast javasol!!!Tudod mit jelent egy normal sulybol 10 kilot leadni?!Csak azert mert a te baratod "szalkas"...Csak mert lehet hogy egy icipici kis "zsir" van valakin...de meg mindig normal testalkatu.Erre mondtam a kerdezönek,hogy sportoljon.Mert ha lefogyna,azzal mar igenis sovany lenne.

Az en ferjem 183 cm es 88 kg,es kepzeld egyaltalan nem hajas.Eleve szeles felepitesü,massziv izmos.Nem is jönne be,ha szalkas lenne.

2013. máj. 5. 14:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Én meg nem akarok szálkás lenni, elég egy átlagos testalkat. Én nem a felszínes nőket szeretném bevonzani. Hajba kapni meg nem kell egy kérdés miatt.:)
2013. máj. 5. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!