Szerintetek túlsúlyos vagyok?
Figyelt kérdés
186 cm magas, 83 kg 25 éves férfi2013. máj. 5. 13:21
11/12 anonim válasza:
Ja es nem tudom melyikünk a hülyebb,aki egy eleg magas sracnak a 83 kilojabol 10(!) kilo fogyast javasol!!!Tudod mit jelent egy normal sulybol 10 kilot leadni?!Csak azert mert a te baratod "szalkas"...Csak mert lehet hogy egy icipici kis "zsir" van valakin...de meg mindig normal testalkatu.Erre mondtam a kerdezönek,hogy sportoljon.Mert ha lefogyna,azzal mar igenis sovany lenne.
Az en ferjem 183 cm es 88 kg,es kepzeld egyaltalan nem hajas.Eleve szeles felepitesü,massziv izmos.Nem is jönne be,ha szalkas lenne.
12/12 A kérdező kommentje:
Én meg nem akarok szálkás lenni, elég egy átlagos testalkat. Én nem a felszínes nőket szeretném bevonzani. Hajba kapni meg nem kell egy kérdés miatt.:)
2013. máj. 5. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!