Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 90-70-95 (mell-derék-csípő)...

1lány.... kérdése:

90-70-95 (mell-derék-csípő) ez milyen arány?

Figyelt kérdés

Most mértem le ezeket először és kiváncsi vagyok hogy ezek a méretek milyennek számítanak? :)

Ja 24 éves vagyok, lány, 168 cm, és 60kg.

2013. máj. 2. 23:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Ki a fene mondta, hogy ha 20 centi a különbség a melled és a derekad, vagy a csípőd és a derekad között, akkor körte vagy?

Akkor kérlek, az EGYENES/BANÁN alkathoz hasonlítasz inkább, nem a homokórához, a körtéhez meg aztán végképp nem!

A körtének NEM egyenlő soha a melle és a csípője!

2013. máj. 3. 22:51
 32/36 anonim ***** válasza:

79%-os: a kép alapján homokóra semmiképp nem lehetsz, ugyanis a melled láthatóan kisebb, mint a csípőd.

De egyébként ahogy valaki mondta: netán egyenesen kellene állni, és nem erőlködni, hogy valami másnak tűnj, úgy jobban meg lehetne ítélni.

2013. máj. 4. 10:48
 33/36 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó:) Nekem 90 a csípőm és 70 a derekam.

A tiedet viszont méginkább elfogadnám, holott az enyém is tetszik.

2013. máj. 5. 22:53
 34/36 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, ja, és a magasságom és a súlyom pontosan ugyanez. Elégedett vagyok. :)
2013. máj. 5. 22:53
 35/36 anonim válasza:
Szerintem is nagyon örülj ennek az aránynak. Ilyen magassággal én 63 kg vagyok és 95-72-97 - szerintem körte, de az a kalkulátor amit belinkeltek azt írta, hogy nem tartozom a négy általuk mért alakba xP - és azért elég "húsos", nekem kb 59 a combkörméretem, mégsem érdekel! Egyszóval sacc/kb gyönyörű alakod van ;)
2013. máj. 6. 13:50
 36/36 A kérdező kommentje:
köszönöm, és aki üzenetben írta, h: "szar vagy" annak üzenem, hogy szeretne ő ilyen szar lenni szerintem :))) igenis jó vagyok :P
2013. máj. 6. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!