Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 90-70-95 (mell-derék-csípő)...

1lány.... kérdése:

90-70-95 (mell-derék-csípő) ez milyen arány?

Figyelt kérdés

Most mértem le ezeket először és kiváncsi vagyok hogy ezek a méretek milyennek számítanak? :)

Ja 24 éves vagyok, lány, 168 cm, és 60kg.

2013. máj. 2. 23:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Szerintem jol nezhetsz ki. Meg ha szélesebb a vállad akkor hiaba 95 akkor inkább homokórásnak nézhetsz ki élőben.az is nagyon nőies.sztem nem sok az 53 combbőség. Olyanokat látok az utcán hogy sajnálom némelyiket szerintem örülj hogy jól nézel ki
2013. máj. 3. 00:19
 12/36 anonim ***** válasza:

Ajajj :/

Otthoni mozgás? Szobabicikli? Lábemelgetéssel-súlyzózással sokat lehet formásítani, más tornagyakorlatokkal is. Pl. ha youtube-on beírod hogy comb formálás angolul, kapni fogsz napi 15-30 perces gyakorlatsorokat :)

Talán a torna lenne a legjobb, az nem túl megterhelő, értsd, a lábformáló gyakorlatok nem igényelnek akkora helyzetváltoztatást, és nem gyorsul fel úgy a szívverésed, mint futásnál, ugrókötelezésnél.

2013. máj. 3. 00:21
 13/36 A kérdező kommentje:
Van szobabiciklim, elég gyakran ráveszem magam hogy ráüljek és tekerjem de kevés időt bírok ki, max egy fél óra, kocogással is próbálkoztam, 10 perc után azt hittem ott halok meg, de nem adtam fel, többször próbálom azóta is, egy az úszás amit imádok és tudok is csinálni, de attól meg valahogy nem vékonyodik a lábam pedig másfél órát simán úszok egyhuzamban. Dehát ez van, lesz ez még így se :D
2013. máj. 3. 00:36
 14/36 anonim ***** válasza:
43%

Nem körte az alkatod!

A körtének sokkal hangsúlyosabb a dereka, és jóval nagyobb az eltérés a mell és a csípő között.

A te alkatod banán/egyenes!

[link]

2013. máj. 3. 00:46
 15/36 A kérdező kommentje:
méghogy egyenes... hát még véletlenül se, hisz ott van az ív elég látványosan a derekam és a csípőm között, neked az a 25 cm különbség az semmi? méghogy egyenes hmm ... :D
2013. máj. 3. 00:49
 16/36 A kérdező kommentje:
erre a lakatos márk is azt mondaná hogy homokóra :)))
2013. máj. 3. 00:49
 17/36 anonim ***** válasza:
33%

de nem őt kérdezted! ;)

Nevezd magad nyugodtan homokórának, ha úgy tetszik!

Az egyenes alkatnak is van íve, csak kisebb, mint egy homokórának.

Egyenes alkat kritériuma: a mell-derék vagy a csípő-derék különbség közül a KISEBB, kisebb, mint 23 centi.

2013. máj. 3. 00:58
 18/36 anonim ***** válasza:
ha esetleg tennél egy képet is hozzá, könnyebb dolgunk lenne... de így is nagyon jónak tűnik !! szerintem teljesen normális!
2013. máj. 3. 01:00
 19/36 A kérdező kommentje:
félre érted, én jobban örülnék a körtének, nem szeretem ezeket a széles vállakat, de nem tudok ellenük mit tenni, ezek már maradnak :) egész alakos képem nincsen csak régi de annál már jóval vékonyabb vagyok szerencsére, majd lefényképeztetem magam valakivel holnap aztán rakok :D
2013. máj. 3. 01:04
 20/36 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, cserélhetünk! ;)

Kérek 10 centit a melledből, és rögtön olyan körte leszel, mint én.

A válladból is küldhetsz! :D Nekem alig 31,5 centi (körben pedig kb. 80).

2013. máj. 3. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!