Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 90-70-95 (mell-derék-csípő)...

1lány.... kérdése:

90-70-95 (mell-derék-csípő) ez milyen arány?

Figyelt kérdés

Most mértem le ezeket először és kiváncsi vagyok hogy ezek a méretek milyennek számítanak? :)

Ja 24 éves vagyok, lány, 168 cm, és 60kg.

2013. máj. 2. 23:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
25%
Körte a lóf*aszt szép kis homokóra. :) Nekem is hasonló csak én 170 centi vagyok ugyanilyen kilóhoz.
2013. máj. 3. 01:26
 22/36 anonim ***** válasza:
43%

Biztos nem homokóra. Nekem se a vállam és a csípőm egyforma, hanem a mellem és a csípőm. De ha fogynál pl, tuti kiderülne, mert sok menne le mellből és csípőből alig. Meg homokórának kisebb a dereka. [link] Itt is majdnem egyvonalban vannak a vállak és a csípő, de mégis látszik, hogy körte.

Amúgy átlag méretek, semmiképpp sem kövér, pláne nem ilyen súlyhoz.

2013. máj. 3. 07:43
 23/36 anonim ***** válasza:
Tökéletes!
2013. máj. 3. 08:49
 24/36 anonim ***** válasza:
Hát pedig az én alkatom homokóra ha tetszik ha nem. :D
2013. máj. 3. 16:15
 25/36 anonim ***** válasza:

79%-os ne legyél már értetlen. Hivatalosan nem vagy homokóra, és ráadásul a homokóra alkat nem váll-csípő, hanem mell-csípő arány kérdése, és ahogy írták, azé, hogy mekkora a mell-derék valamint derék-csípő különbség.

Akárhogy is számolod, körte vagy.

Ami amúgy nem szégyen, nagyon nőies alak a körte, sok férfinak jobban tetszik a homokóránál.

2013. máj. 3. 16:19
 26/36 anonim ***** válasza:
nekem meg a banán tetszik :) úgyhogy ez nekem már túl "husis"
2013. máj. 3. 16:45
 27/36 A kérdező kommentje:
voltam 10kg-val kevesebb is, az meg nekem túl csontos volt, kint voltak a vállamnál a csontok, a kulccsontom is nagyon erősen, meg a bordáim... béna volt :/ így most jó :D
2013. máj. 3. 18:16
 28/36 anonim ***** válasza:

Ki magyarázott nektek váll csípőt? :D Most van egy közepes mellem egy viszonylag széles csípőm, meg ahhoz képest vékony derekam nem értem miről van szó... :D Akkor engem átbasz*tak? A kalkulátorok is homokórát mondtak rám :P

[link]

2013. máj. 3. 22:27
 29/36 anonim ***** válasza:

Mennyire erőlködsz, hogy előnyösen állj!

Egy ilyen fotóról nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy milyen alkatod van.

Ahhoz egyenesen kellene állnod. Karok lent. A ruhának pedig teljesen követnie kellene az alakodat.

Homokóra pedig akkor vagy, ha a melled és a csípőd közel azonos, a derekad vékony és határozott vonala van (kb. 30 centi különbség van a mell-derék és csípő-derék között).

Plusz a vállad "nem lóg ki nagyon a sorból". Nem sokkal nagyobb, mint a csípőd, mert akkor a fordított háromszög alkathoz állsz közelebb, illetve nem is sokkal kisebb, mert akkor a körtéhez húzol.

2013. máj. 3. 22:34
 30/36 anonim ***** válasza:
Mert ha a mell csípő közel azonos de csak 20 centi különbség van az már körte. Ez aztán ku*rva logikus. :D Ne a TÖKÉLETES homokórában gondolkodj mert az baromi ritka.
2013. máj. 3. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!