Ez milyen alak?
Figyelt kérdés
169 cm, 60 kg, 89-70-88. megfelelő? milyen alaktípusba tartozik? Nem tudom eldönteni :D aki vizuálisabb típus, képzelje el, és írja le, tetszene-e neki :DDD köszi :) 17/L2013. máj. 1. 20:28
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és a mellméretem 75/B. Tudom, hogy nagyon hülye kérdés ez, de ha tudtok valamit írni erre, válaszoljatok! :)
2013. máj. 1. 20:31
3/4 anonim válasza:
Erre csak azt lehet írni, hogy nagyon hülye kérdés. Számok alapján nem lehet megmondani, hogy hogy nézel ki. Az emberi test sokkal komplexebb ettől. Nem is értem, hogy néhány idióta (főleg nő) miért hiszi azt, hogy a szépség csupán ezen 6 adat függvénye.
24/F
4/4 anonim válasza:
Mindenek előtt azt tisztázzuk, hogy (legalábbis a számok alapján) nem homokóra. Már csak azért, mert ha lesz több válasz, szinte mindenki homokórát fog mondani, mert vékonyabb a derekad, mint a mell- és csípőbőséged. De akkor sem az.
Így nehéz megmondani, de én a "lágyított egyenes" típusra tippelnék az alábbiak közül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!