Ez tényleg igaz hogy én manöken alkat vagyok/leszek 13évesen?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy milyen gyönyörű vagyok mert vékony hosszú lábaim vannak,vékony vagyok és hosszú gesztenyebarna hajam van.Nos most 13éves vagyok és 168-170cm körül vagyok.A súlyom 40kg.
Szerintetek tényleg lehet modell és tipikus manöken alkatom van??
2013. ápr. 30. 20:17
1/10 anonim válasza:
170 cm még kevés, hogy manöken legyél, de még úgyis fogsz nőni pár centit, tehát szerintem lehetnél manöken..:D
2/10 anonim válasza:
170 cm a legalja a feltételeknek. Ha még sem nőnél tovább akkor lehet emiatt nem lehetsz majd modell. Ez majd kiderül később.
3/10 A kérdező kommentje:
még körülbelül 4-5 vagy akár 6cm-t is nőhetek most volt olyan hogy egy hónap alatt 3cm-t nőttem
2013. ápr. 30. 21:30
4/10 anonim válasza:
Amúgy szeretnél is manöken lenni? :)
5/10 A kérdező kommentje:
Hát nem lenne rossz de mondjuk én nem szeretnék anorexiás lenni meg nem éheztetném magam akár mennyit fizetnének az egészségemet nem tenném ki ilyennek.De a modellkedést is nagyon szívesen bevállalnám:) MOST ÉPPEN EGY PORTRÉRA GYŰJTÖK!
2013. ápr. 30. 21:53
6/10 anonim válasza:
Értem, jó neked, h ilyen magas vagy.:) Ha én iis ilyen magas lennék tuti megprobálnék modelkedni. Amúgy soksikert :))
7/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. ápr. 30. 22:13
8/10 anonim válasza:
Van esély hogy olyan alkat leszel, de ez még közel sem jelenti hogy lehetsz modell vagy bármi. Mert hiába magas és vékony valaki ha az arca nem szép, nem karakteres, akkor semmire nem viszi majd. Meg a testnek is edzettnek, sportosnak kell lennie, nem csontsoványnak mint egy afrikai éhező. Pl mikor egyik barátnőm modell lett az első munkája 11 órás meló volt, ez alatt vagy kétszer majdnem összeesett mert nem bírta. Na ő ilyen izomtalan, gyenge, vézna csaj. Szépnek szép és vékony, de ha nem bír ki egy nap munkát akkor sehova nem fog kelleni.
9/10 anonim válasza:
Hogy manöken lehetsz azt nem tudom, de anorexiás annál könnyebben!!! Rettenetesen sovány vagy!!!!
10/10 A kérdező kommentje:
Csak hogy tudjátok nem vagyok anorexiás,ez nálam örökletes és gyógyszereket szedek és azoktól meg néha van étvágyam néha meg nincs.Apum majdnem két méter és fiatal korában csont sovány volt,anyukám meg még mindig olyan sovány hogy "zörögnek a csontjai"
2013. máj. 1. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!