Szerintetek gaz ez a testalkat? Lent : )
Aki veszi a fáradtságot és tesz valamit a kinézetért,az nekem sose néz ki h*lyén:)
Mondjuk ha raknál egy képet jobb lenne,de szerintem nem gáz.
17/F
Leírás alapján nem gáz.
Alkatilag lehet hogy kicsit erősebb vagy derék alatt, de a nők 95%-a ilyen. Ha meg izmos vagy, akkor annak valszeg teljesen jó a hatása, hiszen nagyon máshogy, formásabban néz ki mint a háj. Ha nem akarsz több izmot magadra szedni, akkor térj át a szálkásításra. 170cm-hez 58 kg-val szerintem karcsú vagy. Én is 170 vagyok, és amikor 63 kg voltam, mindenki ájuldozott hogy milyen vékony vagyok. :) Persze alkati kérdés is. Ja! Szerintem a napi 1,5 víz még kicsit kevés.
hát 6 éve lovagolok heti 1x (most ezt picit hanyagoltam a rossz idő miatt), télen kondizni jártam (2hónapig kb), minden nap monociklizek(persze télen nem:D ), most elkezdtem biciklivel járni suliba (kb 8 kmre van úgyhogy odavissza 16 km), egy hete hagytam abba a gyógytornát mert 15 alkalommal kellett mennem és most még úszni szeretnék hogy a hátam erősítsem :)
szóval most
bicikli: heti 3-5x 16km
monocikli: napi fél óra
lovaglás: heti 1x
gyógytorna: heti 1-2x
+ hamarosan úszni szeretnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!