Nagyon gáz? 17L
Üdv, sorstárs! :D
Bár nekem "csak" 75C, ígyis alig találok magamra ruhákat, mivel egyébként vékony vagyok.
Ma vagy öt üzletben voltam, mikor már X-edszer hallgattam végig, hogy az ilyen aklatra nem igazán gyártanak, az idegbaj kapkodott.
Kellemetlen helyzet, de legalább jó az összhatás. Én legalábbis ezzel nyugtatom magam.
lehet, hogy ha híznék, nem lenne ennyire aránytalan...
de képtelen vagyok hízni, akármennyit is eszek. :/
Ó irigyellek. Minden pasi álma egy ilyen nő.
20/L
Én is így vagyok vele.. csak én 173 cm vagyok és 58 kg. De ebben sok izom is van, mert amúgy 90-59-87 a méreteim, comb 47-48 cm, vádli 34. Mell alatt 70-71 cm, és ehhez jön a 90, vagy néha 91-es mellbőség, ami elvileg D-nek felel meg.
Hát nézd.. szerintem örülj neki.:)) Főleg ha szép formás:) Ritka az ilyen mell, de ez még nem az a túúúúl nagy kategória, hanem csak simán nagyobb, mint az átlag. Én szeretem:) Na jó, engem is zavar néha, hogy idegenek hogy néznem rám, mondtam is tegnap a barátomnak, hogy olyan fura, hogy oldalról nézve ott a szinte deszka lapos hasam, és akkor a két mellem kiáll mint két MÁV-ütköző kb :D Meg ahogy megyek is lötyög és jaaaj.. de tudod, sokan vágynak ilyenre:) Amúgy csak egy kérdés.. homokóra alkatod van neked is, azért ekkora a melled, vagy csak úgy van?:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!