Nagyon gáz? 17L
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és az a gondom, hogy a testemhez képest a melleim nagyon nagyok.. Tudom, mások azt mondanák, ez nem gond, de vékony alkat vagyok (171 cm és 51 kiló), és ehhez társul egy 70D-s melltartóméret.. Egyszerűen idegesít, túl nagynak és aránytalannak érzem, és a melltartó is kényelmetlen. Fogadjam el így, vagy van valami amivel lehet változtatni? Nyilván nem a méretére gondolok, hanem hogy ne legyen ennyire kényelmetlen.. Valami ruhadarabra vagy bármire. Mi a véleményetek az ilyen alakról?2013. ápr. 29. 20:18
11/16 anonim válasza:
Akik azt mondják, hogy örülni kell neki, fogalmuk sincs milyen gáz tud lenni. Én is így vagyok, 167/51, és 85B-t hordok. A ruhákból S/M méret jó, de sok ruhát, ami nem nyúlik, (pl. vékony tavaszi dzseki) nem tudom összehúzni magamon, mert olyan, mintha megfulladnék, meg hülyén is néz ki. Nem tudom egyébként ezeket a ruhákat mért úgy tervezték női ruha létükre, hogy a mellnél össze se tudd húzni a zipzárral. Méretben meg nem vehetek L-eset, mert úgy néznék ki, mint egy ágról szakadt. Szóval annyira nem irigylésre méltó, főleg öltözködni nehéz.
12/16 anonim válasza:
Nekem is a sportmelltarto valt be. Sokkal kenyelmesebb is mint a normal, es igy kisebbnek is tunnek a melleim.
13/16 anonim válasza:
Az úszás feszesebé teszi a nagy melled.
14/16 anonim válasza:
A sportmelltartót kipróbálom, úszáson én is gondolkodtam már, viszont az úszónők formája nem nagyon tetszik, olyan deltás lesz tőle az alakja az embernek, nem?
15/16 anonim válasza:
Nem Egerszegi Krisztinának kell lenni, csak eljárni az uszodába, úszni pár hosszt...rendszeresen. :)
16/16 Nikicicuska válasza:
Szia! Én is hasonló cibőben járok.11 évesen kezdett nőni a mellem, 19 évesen 80E a méretem. A ruhavásárlás nekem is sokszor gondot jelent, nehéz olyat találni amiből nem esek ki..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!