Mit gondoltok? Vészesnek mondható a változás? (kép)
Figyelt kérdés
[link] itt egy kép, tavaly ugyanebben az időben készítettem egy fotót, valamint most is.2013. ápr. 29. 11:29
11/21 A kérdező kommentje:
tényleg nem vagyok "husis", a kép torzít, de készíthetek távolabbit is.
2013. ápr. 29. 12:46
12/21 anonim válasza:
Készíts léci, de csak ha nem gond :) (Nyugi nem vagyok perverz 50es xD... lány vagyok :D és nem 50 :D)
13/21 anonim válasza:
Mindkét felén nagyon szép vagy! :)
14/21 anonim válasza:
nem sok különbséget látok, maximum néhány kilónyit. egy, másfél hét alatt ledobod.
15/21 A kérdező kommentje:
nagyon rendes mindenki, való igaz, hamar letudom "darálni" magamról :) lassan felkerül a távolabbi kép
2013. ápr. 29. 14:55
16/21 anonim válasza:
Én 168cm-hez vagyok 53-54 kg, de messze nincs ekkora combom. Mondjuk az izom nehezebb, mint a zsír, és én izmos vagyok nagyon. (sportoló vagyok)
17/21 A kérdező kommentje:
persze, értem!
2013. ápr. 29. 15:24
19/21 anonim válasza:
A 13:31-es vagyok. Nagyon szép vagy! :)
20/21 anonim válasza:
Szerintem is szép vagy, így szerintem már sokkal másabb, hogy távolabbról fotóztad :) (Az vagyok, aki folyamatosan irkált :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!