Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Egy nőnél elengedhetetle...

Fiúk! Egy nőnél elengedhetetlen, hogy magabiztos és talpraesett legyen?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 29. 04:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tul sok felnott filmet neztel vagy csak sokat wow-oztal. Vagy csak az inkubatorban ragadtal es ra vagy kenyszerulve,h egesz nap nezd a spanyol sorozatokoat ahol minden no tokeletes es minden ferfi izmos.

Kerdezek en valamait: azert szereted mert szep vagy azert szep mert szereted?

Ebbe koss bele

2013. ápr. 30. 12:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem elengedhetetlen. Vannak olyan férfiak, akik szeretik pátyolgatni a védtelen nőket, de a mai stresszes, mindenki kaparja ki magának a gesztenyét beállítottságú világban a legtöbb férfit vonzza, ha a nő megáll a saját lábán, meg tudja védeni magát, saját magában is kerek (na nem külsőre értettem!!!) egészt alkot.
2013. máj. 1. 09:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Vanna szép lányok, vannak csúnyák, kedvesek és nem kedvesek. Ha egy lány kedves és lehet vele kommunikálni, akkor előnyben van a visszataszító, de nagyon szép lánnyal szemben. A szépséget lehet kedvességgel kompenzálni, de a gőgöt, agressziót nem lehet szépséggel pótolni!

Az, hogy valakinek kevés az önbizalma, csak egy bizonyos csoportnál számít, azoknál, akiknél a magabiztosság előnyl. Ha kedves, barátságos vagy, nem fontos szépségkirálynőnek lenned, és az önbizalmad is helyrebillen idővel.

Vannak fiúk, férfiak, akik mentalitásuknál fogva életcéljuknak tekintik, hogy párjuknak egy életen keresztül támaszuk legyen és utat mutassanak!

2013. máj. 2. 12:24
 14/16 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

Sajnos sokan félreértelmezték a válaszom. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a mai világban már sajnos szinte csak ez számít. Ha nem vagy magabiztos, de jól nézel ki,akkor is megfognak szólítani, viszont, ha nem nézel ki jól, akkor bármennyire is lehetsz talpraesett, valószínűleg nem ér majd semmit. Én nem így gondolom, hogy jó, sőt ellenkezőleg, de sajnos ez a tapasztalatom.

2013. máj. 3. 09:29
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

A magabiztosságot én igazából nem csak arra értettem, hogy egy nő a szépségében legyen magabiztos, hanem amúgy is. Hogy kitudjon állni magáért, hogy tisztába legyen a képességeivel, erős személyisége legyen...ahogy valaki írta, hogy egymagában is legyen egy kerek egész.

Ha lehetne, sok mindent megváltoztatnék magamon, de már megbarátkoztam a külsőmmel, ilyen szempontból magabiztos vagyok...azaz meg vagyok elégedve a külsőmmel. De nem vagyok egy középponti figura, nem tudok kiállni magamért és nem érzem magam határozott személyiségnek, aki mindenhol megállja a helyét....

Egyszer kiabáltam valakivel mindenki előtt mert igazságtalan volt egy barátommal...és akkor azt vettem észre, hogy ez a viselkedés sokkal jobban imponál a fiúknak, mint a visszahúzódó, aranyos énem. Pedig én ilyen vagyok, csendes, visszahúzódó, bizonytalan...attól félek, h így nem fog észrevenni senki, vagy ha észrevesznek és rájönnek, hogy milyen vagyok, nem fogok kelleni...

2013. máj. 3. 20:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Minden véleményre megy a zöld kéz, írhattok még, kíváncsi vagyok, hogy ki, hogy gondolja :)
2013. máj. 3. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!