Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Egy nőnél elengedhetetle...

Fiúk! Egy nőnél elengedhetetlen, hogy magabiztos és talpraesett legyen?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 29. 04:46
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Mármint ahhoz, hogy vonzónak lássátok és eltudjatok vele képzelni párkapcsolatot...ez tényleg ennyire fontos? Ha egy lány visszahúzódóbb vagy nincs annyira tisztában a szépségével, és nem sugárzik belőle az önbizalom, a magabiztosság, akkor már nincs is esélye? Mennyire számítanak ezek a tulajdonságok?

Lehet rossz témakört választottam, bocsi.

2013. ápr. 29. 04:56
 2/16 anonim válasza:
81%
Nem azt mondom, h mindenképp számít, de en szeretem, ha egy nő magabiztos.
2013. ápr. 29. 05:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Kb annyira, mint egy férfinél!!!
2013. ápr. 29. 06:25
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

Dehogy is, lehet kételkedő is vagy tartózkodó, nekem mindegy

20/F

2013. ápr. 29. 11:40
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
Nem fontos! Én kislányos, naív, tartózkodó és gátlásos vagyok. A pasik imádják a kislányosságomat, sose okozott gondot a párkapcsolatoknál és barátságoknál, hogy egyáltalán nem vagyok magabiztos és talpraesett ;)
2013. ápr. 29. 12:12
 6/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, h én sem vagyok se magabiztos se talpraesett. És mindenhol azt tapasztalom, h a fiúknál emiatt hátrányban vagyok... Csendes is vagyok és kb észre sem vesznek, pedig nem tartom magam csúnyának. Oké, tudom, ennek még ezer és egy oka lehet, nem is akarok az okokba nagyon belemenni....csak az érdekel, h a fentebb említett tulajdonságok mennyire befolyásolják egy lányról alkotott képeteket?
2013. ápr. 29. 15:32
 7/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor reménykedhetek:-) köszönöm az eddigi válaszokat, várom a továbbiakat is :-)
2013. ápr. 29. 15:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg az hogy szép vagy vagy sem, az már eldönt mindent.
2013. ápr. 29. 18:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

'A lényeg az hogy szép vagy vagy sem, az már eldönt mindent.' Gondolom te csak fiu lehetsz. Gratulalok a fajtadnak! Valogass csak es szuzen fogsz meghalni :D A koporsod fedelet at kell majd alakitani a csipod tajan, mert valaminek helyet kell csinalni... Kedves baratom lelovok egy poent: a kulso pont nem szamit! Te is aztan segito keszen alsz hozza a kerdeshez.

A kerdezo lanynak meg csak annyit h legyen kedves oszinte es ha szolnak hozzad tudj vissza szolni. Ami kesik az nem mulik. Az en privat bolcsessegem 'a kedvels lanytol nincs szebb'

2013. ápr. 30. 00:12
 10/16 anonim válasza:
A külső nem számít egy lánynál??előző te melyik bolygón élsz??A külső és az egyéniség adja egy lánynak együtt,hogy mennyire lesz vonzó a pasik szemében
2013. ápr. 30. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!