Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy valaki azért...

Lehetséges, hogy valaki azért boldogtalan, mert ronda?

Figyelt kérdés

Én speciel így érzem.

Nagyon rondának tartom magamat most, és az a legrosszabb, hogy úgy gondolom, nagyon csinos is lehetnék, ha képes lennék megváltozni.

Legnagyobb gondom a túlsúly. Sosem voltam nádszálvékony, de általában max. 5-10 kg felesleg volt rajtam. Most ott tartok, hogy minimum 20 kg-ot kéne fogynom, hogy elérjem az álomalakot. :( Aztán a bőröm is nagyon csúnya, a hízás és a hirtelen növés miatt a combom, az oldalam tele van striákkal, és a hasamon is kezdenek kijönni. :S És ezt már sosem lehet eltüntetni. Pluszban folyton kaparom a bőrömet idegességemben, így az arcom, mellkasom és hátam nagyon csúnya. A számat szintén rágom, az is nagyon ronda. Már szinte semmit nem adok magamra, nagyon ápolatlanul nézek ki. Borzasztó, hogy idáig jutottam. Állandóan szar kedvem van, mindig arról álmodozom, milyen szép ruhákat viselnék, ha vékony lennék...

Nagyon lecsúsztam, hogyan juthatnék végre ki a gödörből? Úgy érzem, emiatt vagyok boldogtalan, de egyedül alighanem nem fog sikerülni a változás. :(

17L

2013. ápr. 27. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztosan ettől vagy szomorú. Nekem is kéne fogynom, én is nézegetem a ruhákat, hogy milyen is lenne ha vékonyabb lennék, mennyivel jobban állna rajtam. Néha én is tépem a szám, nagyon undi tud lenni:(

Ahhoz, hogy változz nagyonsok akaraterő és kitartás kell.

Ez csak rajtad múlik, hidd el, hogy egyedül is képes vagy rá, ha igazán akarod, és biztosan akarod. Kezdj el fogyozni, felülésezz, fuss, sportolj, és többször egyél kevesebbet:)

2013. ápr. 27. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Nos! Én is hasonló helyzetben voltam, és most egész jól nézek ki. Ezt alkalmaztam:

1. Először is beszélj a szüleiddel, esetleg a barátaiddal, hogy téged ez bánt, és szeretnéd a segítségüket kérni.

2. Járj sűrűn kozmetikushoz, esetleg bőrgyógyászt is meglátogathatod.

3. Valahogy vedd rá magad, hogy sportolj. Olyan szép idő van, menj ki futni vagy biciklizni!:) Csinálj felüléseket, ha kell írj rám privátba és küldök neked egy jó kis edzéstervet hasra, combra és fenékre:)

4. Vegyél valami nyomogató-dolgot (pl valami kislabdát) hogy idegességedben ne a szádat harapd, hanem nyomogasd azt!:)

5. Táplálkozz egészségesen! Felejtsd e la chipseket, csokit, sütiket, cukros italokat. Itt az ideje, hogy rászokj a gyümölcsökre, ásványvízre, sovány húsokra. Ha lehet, a krumplit is kerüld.

6. Este 6 után ne egyél.

De tényleg tartsd ezeket be sokáig, és minden rendben lesz:) SZURKOLOK!!:)

2013. ápr. 27. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, két hónappal ezelőttig. Akkor belenéztem a tükörbe és elsírtam magam, rájöttem, hogy ez így nem maradhat. Elkezdtem fogyózni, sportolni, és sok folyadékot inni. Már fogytam 6 kilót, szebb lett a bőröm és jobb a közérzetem is. Hidd el, ha én rá tudtam magam venni akkor neked is menni fog.
2013. ápr. 27. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:

ne legyél boldogtalan! ez csak egy állapot, amin lehet változtatni, és inkább kihívásnak vedd, mint sorcsapásnak :)

itt a nyár, lehet menni bringázni, én pl azzal fogytam anno 10kgt :)

foglalkozz a bőröddel, vannak jó test-és arcradírok, krémek, pakolások.

ha belefér, próbálj ki egy új hajszínt, stílust.

rengeteg időd van, és fiatal vagy még, h ezen búslakodj :)

ja, és ne sajnáltasd magad, ettől még lehetsz jófej, vicces lány, akit kedvelnek az emberek. csak legyen pozitív kisugárzásod.

sokkal jobb, ha egy fiú így kedvel, mintsem a két lábon járó puncit látja benned, mint annyi kikent-kifent csajban.

2013. ápr. 27. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!