Miért mondják Kristen Stewartra hogy ronda?
Figyelt kérdés
Sok helyen látom hogy csesztetik, de miért? Nem vagyok alkonyat fan de szerintem szép nő2013. ápr. 10. 19:18
1/14 A kérdező kommentje:
egyik bnőm mesélte h vkik megszavaztákh a legcsúnyább sztár meg ilyenek
2013. ápr. 10. 19:18
2/14 anonim válasza:
mindenkinek más a szép,különböző a stílusunk..van akinek tetszik és szereti Kristent, van aki nem.. de ezt minden embernél el lehet mondani.
én nem találom szépnek, se szimpatikusnak.:)
3/14 anonim válasza:
Nem egy klasszikus szépség. Nekem nem jön be, de szerintem jobban néz ki pl Emma Watsonnál, akit annyian istenítenek. Ízlések és pofonok.
4/14 anonim válasza:
mert semmi mimikája nincs, csak ugyanaz a pókerarc, ld. az emma watson-kristen stewart mémet. (amúgy szerintem sem csúnya)
5/14 anonim válasza:
tényleg nem a legszebb,ezzel nem is lenne gond,de egy tányér is kifejezőbb mint ő
7/14 anonim válasza:
Mert a többség szerint ronda (közízlés szerint). Szerintem is csúnya, de vkinek biztos szép.
8/14 anonim válasza:
Nem csúnya, csak ahogy írják, kb egy arckifejezése van:D
9/14 anonim válasza:
Mert nagyon csúnya az a nő és semmi irigység nincs bennem. Egyszerűen élettelen , érzelem mentes(bárgyú) az arca mintha egy élőhalott lenne.Na meg amilyen sápkóros ...ijesztő.
10/14 anonim válasza:
Tök átlagos csajnak néz ki, szerintem. Csak szeretik cseszegetni, mert amúgy krva rossz színésznő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!