Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mondják Kristen Stewartr...

Miért mondják Kristen Stewartra hogy ronda?

Figyelt kérdés
Sok helyen látom hogy csesztetik, de miért? Nem vagyok alkonyat fan de szerintem szép nő
2013. ápr. 10. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagosan néz ki. Tényleg az a gond vele, hgy állandóan pókerarcot vág :D
2013. ápr. 10. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem ronda lány, inkább olyan átlagosnak mondanám. Ami szerintem sokaknak nem szimpatikus benne (nekem sem), hogy semmi mimikája nincs. Ha megnézel tőle több filmet is, mindegyikben ugyanazt a bamba képet vágja, szereptől függetlenül. De ettől függetlenül még nem mondanám rá, hogy ronda.

24L

2013. ápr. 10. 23:21
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Mert az. Na jó, ha nem is ronda, de annyira semmilyen, tipikus szürke kisegér. Színésznőnek is ócska, több filmjét is láttam, nem kifejező, olyan, mintha lebénult volna a feje.

Ennek ellenére egyik évben ő lett a legjobban kereső fiatal színésznő. Szerintem nevetséges.

2013. ápr. 11. 06:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is csúnya. :D

Nem az a feltűnően ronda, de semmi szépséget nem látok benne.

2013. aug. 30. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!