Vannak itt még rajtam kívül ronda lányok?
Én sem tartom magam szépnek.. sőt!
Én is meg?eztem ezen az oldalon, hogy valóban ennyire rondalennék, de aztmonták, hogy nem..
Én nemtudom már??!!
://
Kedves kérdező, a szépség relatív, a hozzáállásod viszont rossz. Kevés az önbizalmad, csak ezért tartod magad rondának. Sportolsz valamit? Ha nem, akkor valami jó kis küzdősportot ajánlok, mert sokkal magabiztosabb leszel tőle. Nincs olyan probléma, amit ne lehetne kis praktikákkal eltakarni, és most nem arra gondolok hogy hordj csadort. Nagy, elálló füled van? Növeszd meg a hajad. Ha girbegurbák a fogaid akkor egy esti fogszabályzó nem olyan vészes árban, attól függ hol csináltatod. A smink is sokat dob. Nézz youtuben videókat, próbálj ki néhány sminket, válogass, melyik áll neked a legjobban. Viszont ha az orrod nagy, vagy görbe, akkor fogalmam sincs mit csinálj. Nekem is ronda az orrom, a közepén van egy kis pukli, ami oldalról és majdnemszemből eléggé elrontja az arcom. Nagyon nagyon utálom, de nem lehet vele mit tenni: el kell fogadni ilyennek, amilyen. A testeddel nem hiszem, hogy az lenne a gond, hogy aránytalan, bár így látatlanba nem sokat tudok mondani. Fel a fejjel, nincs olyan, hogy ronda ember, csak ápolatlan!
Üdv: 16/L
Ha nincs betegséged akkor nem lehet komoly gond. Az arca sokaknak nem tökéletes, de ezen pont segít egy jól megválasztott frizura meg smink. A teste szerintem nagyon kevés nőnek tökéletes, én is aránytalan vagyok XS pólók + L-es nadrágok kellenek, nagyon nem arányos... de fel tudok öltözni előnyösen, és mindez nem látszik.
Az emberek nem szoktak rondának tartani egy olyat aki igényes és van hozzáillő stílusa. Akkor sem ha nem szép az arca mondjuk. Rakhatnál fel képet és itt megmondhatnák hogy mit kéne változtatnod, mert magát nem reálisan látja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!