Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak itt még rajtam kívül...

Vannak itt még rajtam kívül ronda lányok?

Figyelt kérdés
Nem olyanokra gondolok, akik csak nincsenek megelégedve magukkal, hanem olyanokra, akiket tényleg (majdnem) mindenki rondának tart. Hogy élitek mindennapjaitokat? Hogyan birkóztok meg ezzel?
2013. márc. 26. 19:20
1 2
 1/16 anonim válasza:
Honnan gondolod hogy te ronda lennél??
2013. márc. 26. 19:23
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, tudom. De ez már rég lejátszott dolog, sportoljak, változtassak a ruhatáramon, belső szépség stb stb...
2013. márc. 26. 19:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Voltam ronda kb 19 éves koromig, aztán változtattam, már mindenki szépnek tart. Javaslom mindenki másnak is hogy tegyen valamit ha nem elégedett magával. Ne legyetek lusták. Vagy aki mégis azt választja hogy ronda marad az ne sajnálkozzon, mert ezen lehet változtatni.
2013. márc. 26. 19:31
 4/16 A kérdező kommentje:
Na ez a problémám, miből gondolja mindenki, hogy aki ritka ronda, az igénytelen? Szerintem nálam többet senki nem foglalkozik a külsejével a környezetemben. Továbbá pénzt is költök rá bőven. Attól még ijesztőek az adottságaim, mintha valami betegségem lenne, pedig nincsenek. Torz arc, aránytalan testalkat...
2013. márc. 26. 19:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Na ezt NEM HISZEM EL!!! Volt itt egy másik lány! Szintén csúnyának tartotta magát. Mutatott képet és nem ájultam el tőle! Nekem tetszett! :P Kérlek mutass egy képet nekem rólad. Én itt még nem láttam "ronda" lányt. Hogy tudod ezt a szót magadra használni... (?)
2013. márc. 26. 19:46
 6/16 anonim ***** válasza:

Én sem tartom magam szépnek.. sőt!

Én is meg?eztem ezen az oldalon, hogy valóban ennyire rondalennék, de aztmonták, hogy nem..

Én nemtudom már??!!

://

2013. márc. 26. 20:02
 7/16 anonim ***** válasza:
Na látod utolsó :) Te is csak be beszéled magadnak! :) Fel a fejjel. Mind szépek vagytok :P
2013. márc. 26. 20:11
 8/16 anonim ***** válasza:
ha esetleg olyan problémád van, amin plasztikai műtét segíthet, akkor az is egy megoldás
2013. márc. 26. 21:14
 9/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a szépség relatív, a hozzáállásod viszont rossz. Kevés az önbizalmad, csak ezért tartod magad rondának. Sportolsz valamit? Ha nem, akkor valami jó kis küzdősportot ajánlok, mert sokkal magabiztosabb leszel tőle. Nincs olyan probléma, amit ne lehetne kis praktikákkal eltakarni, és most nem arra gondolok hogy hordj csadort. Nagy, elálló füled van? Növeszd meg a hajad. Ha girbegurbák a fogaid akkor egy esti fogszabályzó nem olyan vészes árban, attól függ hol csináltatod. A smink is sokat dob. Nézz youtuben videókat, próbálj ki néhány sminket, válogass, melyik áll neked a legjobban. Viszont ha az orrod nagy, vagy görbe, akkor fogalmam sincs mit csinálj. Nekem is ronda az orrom, a közepén van egy kis pukli, ami oldalról és majdnemszemből eléggé elrontja az arcom. Nagyon nagyon utálom, de nem lehet vele mit tenni: el kell fogadni ilyennek, amilyen. A testeddel nem hiszem, hogy az lenne a gond, hogy aránytalan, bár így látatlanba nem sokat tudok mondani. Fel a fejjel, nincs olyan, hogy ronda ember, csak ápolatlan!

Üdv: 16/L

2013. márc. 26. 23:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha nincs betegséged akkor nem lehet komoly gond. Az arca sokaknak nem tökéletes, de ezen pont segít egy jól megválasztott frizura meg smink. A teste szerintem nagyon kevés nőnek tökéletes, én is aránytalan vagyok XS pólók + L-es nadrágok kellenek, nagyon nem arányos... de fel tudok öltözni előnyösen, és mindez nem látszik.

Az emberek nem szoktak rondának tartani egy olyat aki igényes és van hozzáillő stílusa. Akkor sem ha nem szép az arca mondjuk. Rakhatnál fel képet és itt megmondhatnák hogy mit kéne változtatnod, mert magát nem reálisan látja az ember.

2013. márc. 27. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!