Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak itt még rajtam kívül...

Vannak itt még rajtam kívül ronda lányok?

Figyelt kérdés
Nem olyanokra gondolok, akik csak nincsenek megelégedve magukkal, hanem olyanokra, akiket tényleg (majdnem) mindenki rondának tart. Hogy élitek mindennapjaitokat? Hogyan birkóztok meg ezzel?
2013. márc. 26. 19:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szerintem semmit nem kellene változtatnom, ez a vicces. Azt mondják, nagyon jól öltözöm, szép a hajam, ügyesen sminkelek, milyen irigylésre méltóan hosszúak és vékonyak a lábaim. A rendesebb emberek próbálnak kedvesen lenézni és sajnálni, kiemelni az előnyös dolgaimat (amiket majdnem mind magamnak "csináltam", mert az adottságaim katasztrofálisak). Van aki a szemembe megmondja, hogy csúnya vagyok de legalább próbálkozom... Van aki viszont a hátam mögött, kicsit durább stílusban (nyomorék, gebe, torz a feje, stb). Plasztikai műtét valószínűleg megoldás lenne, de soha nem lesz rá pénzem. Beszéltem pszichiáterrel, hogy igaz-e, hogy lehet szerezni szakorvosi véleményt arról, hogy a külsőmből erednek a lelki problémáim és emiatt esetleg lehetőségem lenne ingyenes korrekciós műtétre. Elzárkózótt.

Általában a gúnyolódások célpontja voltam, még bottal se piszkálna meg senki, hiába vagyok parfümillatú. Az igényesség ilyen esetben már nem segít.

2013. márc. 27. 12:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Kérdező. Megtennéd, hogy küldesz egy képet magadról? Elég csak az arcodról. 22 éves lány vagyok, ígérem, hogy senkinek nem mutatom meg, nem rakom ki ide. Csak nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért érzed magad rondának. Kétlem, hogy az lennél. Jobban el tudom képzelni azt, hogy olyan szintű önbizalomhiányban szenvedsz, ami teljes mértékben kihat a környezetedre.
2013. márc. 27. 16:54
 13/16 D'a ***** válasza:

én is kérhetnék egy képet? :)

16/L

2013. márc. 27. 17:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetnél, elvégre én kértem először :D Én nem hiszem, hogy tényleg "ronda" lennél.
2013. márc. 27. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

15 éves lány vagyok, ha gondolod nekem is küldhetsz képet,én sem tetszem senkinek:(.

Hasonlóak vagyunk azt hiszem,de nekem volt önbizalmam,aztán lassan nem lesz...:/

2013. márc. 27. 18:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Üdv a ronda klubban! Én is szinte elkeserítően csúnya vagyok: vékony szálú, hamar zsírosodó barna haj, "12 egy tucat" színű barna szem, ronda ovális pofa, szinte már lassan félek kimenni az utcára, nehogy megijesszek egy kisgyereket! Bár a többiek így nyilvánosan nem vágják a képemhez, hogy egy "genetikai kudarc" vagyok, mivel legalább az agyam nem selejtes, (legalábbis remélem) ezt magamtól is észreveszem: bár még csak 8.-osok vagyunk, már szinte mindenkinek van barátja, még egy olyan lánynak is, akinek szinte "koncentrikus kör" alakú feje van, és egy kék bálna hozzá képest karcsú top model! Egyszerűen reménytelennek tartom az esetem, de a múlt héten, amikor a kórház előtt elsétálva megláttam egy fél kézzel született kislányt, aki megkérdezte, hogy: "Szép vagyok, anya?" és az anyukája azt válaszolta: "Nekem te vagy a legszebb, édes!" rájöttem, hogy inkább annak kéne örülnöm, hogy meg van mind a 2 kezem, lábam , szemem, fülem stb., nem pedig azon bosszankodni, hogy miért nincsen olyan gyönyörű dús hajam, vagy kék szemem, mint a többieknek. A másik dolog pedig, hogy a szépek nagyon is hálásak lehetnek, nekünk rondáknak, ugyanis, ha nem lennének rondák, akkor szépek se lennének, mert mind ugyanolyanok lennénk! :)
2014. márc. 3. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!