Vannak itt még rajtam kívül ronda lányok?
Szerintem semmit nem kellene változtatnom, ez a vicces. Azt mondják, nagyon jól öltözöm, szép a hajam, ügyesen sminkelek, milyen irigylésre méltóan hosszúak és vékonyak a lábaim. A rendesebb emberek próbálnak kedvesen lenézni és sajnálni, kiemelni az előnyös dolgaimat (amiket majdnem mind magamnak "csináltam", mert az adottságaim katasztrofálisak). Van aki a szemembe megmondja, hogy csúnya vagyok de legalább próbálkozom... Van aki viszont a hátam mögött, kicsit durább stílusban (nyomorék, gebe, torz a feje, stb). Plasztikai műtét valószínűleg megoldás lenne, de soha nem lesz rá pénzem. Beszéltem pszichiáterrel, hogy igaz-e, hogy lehet szerezni szakorvosi véleményt arról, hogy a külsőmből erednek a lelki problémáim és emiatt esetleg lehetőségem lenne ingyenes korrekciós műtétre. Elzárkózótt.
Általában a gúnyolódások célpontja voltam, még bottal se piszkálna meg senki, hiába vagyok parfümillatú. Az igényesség ilyen esetben már nem segít.
én is kérhetnék egy képet? :)
16/L
Szia!
15 éves lány vagyok, ha gondolod nekem is küldhetsz képet,én sem tetszem senkinek:(.
Hasonlóak vagyunk azt hiszem,de nekem volt önbizalmam,aztán lassan nem lesz...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!