Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lebarnulva izmosabbnak látszik?

Lebarnulva izmosabbnak látszik?

Figyelt kérdés
Tényleg igaz az ha egy addig hófehér bőrű fiú lebarnul akkor vastagabbnak látszik? o.O
2013. ápr. 25. 10:15
 1/8 anonim ***** válasza:
akkor minden srác éjjel-nappal a napon lenne. szélesebbnek nem látszik, de a már meglévő izomzat valóban jobban látszódhat, a testépítők se véletlenül kenik be magukat, meg olyan barnák.
2013. ápr. 25. 10:34
 2/8 A kérdező kommentje:
S ennek van valami magyarázata? :D Miért látszik optikailag nagyobbnak az izom ha "barna színen van"?
2013. ápr. 25. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen! Én is napozok minden nyáron, (persze kondizok is) De sokkal jobban tetszek magamnak, ha barna vagyok :) Nem ilyen jersey shore barna, hanem ilyen tolerált :)
2013. ápr. 25. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Jobban kiszűrhetőek az árnyékok, amitől szálkásabbnak tűnik.
2013. ápr. 25. 11:15
 5/8 A kérdező kommentje:
S ilyenkor most szép az idő ilyenkor is le lehet barnulni már, ha nagyon hófehér vagyok (visszaverem a napfényt konkrétan annyira fehér xD) akkor még hamarabb is mint az átlagnak nem? :D
2013. ápr. 25. 11:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez bőrtől függ.. Én 1 hónap alatt napi 20-30 perc napozással nagyon szépen le tudok. Nem szeretem túlzásba vinni mert az nem imponál a csajoknak :)
2013. ápr. 25. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet barnulni, igaz én pirultam. Vasárnap fél12-től 1-ig voltam tűző napon, és a hófehér bőrömet kicsit megkapta, uh csak ésszel :) Pont a legrosszabbkor voltam a napon, mikor a legerősebb.
2013. ápr. 25. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Én tegnap egész nap napon voltam, a fejem megpirult.
2013. ápr. 25. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!