Egyszerűen nem tudok lebarnulni! Nagyon fehér bőrű vagyok, de hiába vagyok kint fél napot is a napon, még soha nem voltam se leégve se lebarnulva! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 12:50
1/6 anonim válasza:
menjél te is szoliba. már az első alkalommal meg fog látszani az eredmény. én eddig kb 5x voltam most tök jó szinem lett
2/6 anonim válasza:
a szolárium se fog meg mindenkit XD
3/6 anonim válasza:
de,megfog a szoli. Nekem ritka fehér bőröm volt, télen mármár kékes, és akkor elkezdtem járni heti 2-3szor 6percekre szoliba,kb 2hónapig, mostanra mindenki aztmondja milyen szép barna vagyok. ha van egy alapszíned, akkormeg már a napnak is lesz hatása. csak kitartást hozzá,énis azthittem hogy soha nem lesz barna a lábam, stb. de sikerülhet,csak ne a napra ülj ki az elején!
4/6 anonim válasza:
Hát vagy szoláriumba mész (bár sztem itt a nyár szóval fölösleges na mind1) v otthom szépen kiülsz megtöltesz egy flakon vízt és mondjuk 5 percenként locsolgatod magad vele pl én a lábammal vagyok így de most már tök jó színe lett:) persze ne várd az eredményt egy fél órán belül jah és mivel h nagyon fehér vagy csak csinnyán evvel a napozással meg a szoláriummal mert nekem volt egy olyan barátnöm h kimentünk egy napra strandra (ő is ilyen fehér volt) és felhólyagosodott a háta és gondolhatopd h fájt neki:S szóval mindennt csak mértékkel:) remélem tudtam segíteni
5/6 anonim válasza:
Bár igaz,h nem fehér a bőröm,de remélem,h tudok vmennyit segíteni! Én kb május óta napozgatok kint a kertben....nem használt semmit. Amikor mászkáltam kint az uccán az jobban megfogott,mint a napozás :)Ideges lettem és elmentem szoliba....azon a 7végén még elmentünk a velencei-tóra és nem is napoztam,csak fürödtem...Na és azon az estén elmondhattam,h igen barna lettem :D
Szóval egy alap szoli sztem belefér mindenkinek :) Ha úgy alakul akkor utána úgy napozzál,h víz legyen a közeledben és locsolod magad :) Biztos,h sikerülni fog. Sok sikert :)
6/6 anonim válasza:
Én szintén fehér bőrű, vagyok és ráadásul szeplős az arcom! Gyerekkoromban napcsalán nevű kiütéseket kaptam ha napra mentem és szörnyen viszeketett! Sokféle gyógyszert és kenőcsöt kaptam rá de nem javult a helyzet! Az egyik bőrgyógyász szoláriumba küldött 11 évesen! Eleinte attól is kijött a kiütés és vörös lett a bőröm. De aztán kitartó voltam és minden alkalommal egyre jobb lett! Nem járok sokat max heti 2, de inkább 1. Nagyon barna nem vagyok de emberi színem van legalább. Ha heti több alkalommal járnék biztosan letudnék jobban is barnulni. De tudod, ez nagyon sok pénz lenne és nem is túl egézséges sokat szolizni mert nagyon szárít és öregíti a bőrt ha túlzásba viszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!