Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudom a telefonomat...

Hogyan tudom a telefonomat kövekkel kidekorálni? Várok jó ötleteket!

Figyelt kérdés

Szóval nekem ilyen telóm van [link]

És vettem ezüstszínü köveket [link] ilyesmik, csak ezüstszínű a szív, és sok sima ezüstös kő van még benne.

Várok jó ötleteket, hogy hogyan tudnám a köveket felrakni. Sajnos nem vagyok elég kreatív és nincs hozzá jó ötletem....

köszi!! :)

2009. szept. 26. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

pillanatragasztoval marad csa rajta tartósan,amugy lepereg,ami csunya

kirakhatod körbe is,vagy figurákat rá,ami tetszik

2009. szept. 26. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Sztem ezt a telót ne cseszd el pillanatragasztóval! Hobby boltban biztosan lehet kapni olyan tartós ragasztót ami oldószerrel semlegesíthető. Kérdezd meg!
2009. szept. 28. 23:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy budapesti vagy e, de itt a bevásárlóközpontokban vannak ilyen kézműves kreatív boltok, én ott vettem ragasztót, direkt hasonló célra van üvegragasztó vagy valami hasonló, olyat vegyél, az biztos, hogy többet nem jön le, de akkor nehogy elrontsd... :P És hol vettél ilyen köveket? Én már kerestem, de nem találtam sehol :(
2009. szept. 29. 07:46
 4/5 A kérdező kommentje:

jaaj bocsika, sztem kicsit félreértettetek, mert a kövek alján van ilyen ragadós cucc, ami ráragad a telóra, de simán le is tudom szedni, és nem hagy nyomot.....

Mintákra gondoltam :) már a kijelzőt körberaktam, tök jól néz ki.

én hát itt Komlón vettem, de máshol még én sem nagyon láttam :S

köszönöm :)

2009. szept. 29. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
akkor szerintem a neved kezdőbetűjét a hátlapra vagy valami formát mondjuk csiga forma vagy valami szimbólumot, nem is tudom... :P
2009. szept. 29. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!