Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudnám kidekorálni a...

Hogyan tudnám kidekorálni a fekete tornacipőm? (lány vagyok)

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

attól függ miylen stílusban szeretnéd...

Az enyémre pl a fehér gumirészre rajzoltam sárkányt, farkast, tünde írás van rajta, stb, szóval ilyen fantasy-dolgok...

De lehet rá varrni gombokat, flittereket, vagy pl van ilyen, hogy bársony-por, amihez van külön ragasztó is, szép dolgokat lehet ezzel is kihozni, pl vörös bársonypor mintákat a fekete anyagra...

2009. aug. 23. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hú borzasztó sokféleképpen, varhatsz rá színer gyöngyöket filtereket gombokat befestheted ruhafestékkel rávarhatsz mindenféle maradék rongyot bevonhatod vörös vagy fehér csipkével...nagyon szupereket lehet csinálni...:D
2009. aug. 23. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:
a rossmannban lehetett most kapni cipő figurákat tök jók voltak szerintem nézd meg
2009. aug. 23. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
én kiraknám szegecsekkel
2009. aug. 23. 18:59
 5/7 anonim válasza:
Tehentragya lapatolassal. :) Egyben desodoralt is...
2009. aug. 29. 22:27
 6/7 anonim válasza:
100%
Akril festéket ajánlanám, ha festeni szeretnél rá, mert azt még a víz se mossa le, és szépen lehet vele mintákat festeni, plussz még némi szegecs :) persze ez is csak egy stílus világ.
2009. aug. 30. 09:46
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket :)
2009. szept. 2. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!