A szolárium öltöző része kulcsal zárható? A telefonomat, értékeket hova rakjam amég bentvagyok a gépben?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 11:10
1/9 anonim válasza:
Hát..attól függ,milyen szoliba mész,de kb mindegyiket kulccsal lehet zárni,ha pedig nem akkor meg biztos le lehet adni valahol :D
2/9 A kérdező kommentje:
Első szoláriumozásom lesz. azért kérdeztem
2011. máj. 19. 11:32
3/9 anonim válasza:
okés :)
egyébként nem úgy kell elképzelni,mint pl egy uszodai öltözőt,hanem olyan,mint egy kis szoba,és minden kis szobában van egy szolárium.És abban a szobában öltözködsz,lemoshatod a sminked meg ilyenek :) előző voltam
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget :)
2011. máj. 19. 11:39
5/9 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem lenne, hogy rögtön ahogy kiszállok a gépből kenjem le magam testápolóval vagy ráér ha este lefürödtem akkor bekenni?
2011. máj. 19. 11:59
6/9 anonim válasza:
Ráér később is. Egyébként szoli után 2 órával nem szabad zuhanyozni, mert "lemegy" a barnaság... 18/L
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon fehér a bőröm, a csaj a szoliban aztmondta hogy fekvőbe menjek 3 percre de semmi nem látszik rajtam. Szombaton megyek megint aztmondta maradjunk 3 percnél akkor látszani fog már hogy szoliztam?
2011. máj. 19. 21:07
8/9 anonim válasza:
Nekem másodjára látszott, viheted 4 percre is...
9/9 A kérdező kommentje:
második alakolam 5 percet voltam most kezd picit látszani, aztmondta ismerősöm hogy 4alkalommal már szerinte fog látszani
2011. máj. 22. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!