Hány kg lehet ez a csaj, nektek tetszik?
Figyelt kérdés
tegyük fel, hogy kb 160 cm. Én is ennyi vagyok, és ilyen szeretnék lenni, nem fogpiszkáló, nekem ez tetszik!
160cm-hez hány kg-san lennék ilyen? Mellem van ekkora, homokóra alak is megvan
2013. ápr. 24. 17:54
2/11 anonim válasza:
Elég telt a csaj, ha 160 cm én 65-70 kg-nak tippelném.
4/11 A kérdező kommentje:
sajnos 77 :(
2013. ápr. 24. 18:30
5/11 anonim válasza:
A telt még csak enyhe kifejezés. A karjai nagyon vastagok, és a hónaljánál is háj van. A hasa szép, de a csípőjén elég sok a zsír. Pont tűrhető kategória.
6/11 anonim válasza:
Szerintem is telt, nem nagyon, csak egy kicsit, 60-65 kg körül lehet ha 160 cm. Vastag a karja, combja. A hasa meg erősen photoshopolt, de szerintem az is nagyobb mint amilyennek itt látszik.
7/11 anonim válasza:
160 centivel ez a csaj kb 60 kiló, ha photoshop, ha nem. a barátnőm 164 centi és 67 kiló, és valamivel vastagabb a lánynál
8/11 anonim válasza:
nekem ez pont tökéletes alak,a karja vastag csak kicsit.
9/11 anonim válasza:
Hát ha ez olyan 160 cm akkor max 55-7 kgre tudok tippelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!