Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti írtatok már ki magatokról...

Ti írtatok már ki magatokról ilyen kérdést? és mit jelent ez az "osztályzás"?

Figyelt kérdés
pl. hogy nézek ki, mi a véleményetek rólam, stb. ja és mondjuk egy 10-es skálán a 10/7 és 10/8 azt jelzi, hogy csúnyább az illető lány?
2013. ápr. 22. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak ask.fm-en csináltam ilyet, mikor valaki kérdezte, hogy 10-ből mennyi és én is visszakérdeztem. Szerintem a 10/7-8 nem jelenti azt, hogy csúnyább az illető. Nálam amikor fiút pontoztam azt jelentette, hogy nem csúnya, kicsit be s jön, de nem járnék vele. A 9-10 az aki bejött és járnék is vele. Az 5-6 nekem az volt, hogy nem jön be és 5 alatt voltak a csúnyábbak nálam.
2013. ápr. 22. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem írtam még ki, de nem is tervezem. Magammal elégedett vagyok, a barátom 10/10-esnek tart, arra meg semmi szükségem, hogy egyesek merő rosszindulatból lehúzzanak (nyilván nem tart mindenki szépnek, de sokaknak hobbija, hogy másokat fikázzanak). Nem szeretném ennek kitenni magam.

De amikor én pontozok valakit, akkor az é "rendszerem" szerint a 8-as teljesen jó, szép, csinos. A 7-es is elég jó. 5-ös az átlagos, szürke kisegér típus, akire az ember fel sem figyelne, az alatt pedig a csúnya, ápolatlan, átlag alatti emberek vannak.

2013. ápr. 22. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Én még nem tettem ki magamról képet, nem is tervezem. De pontozni szoktam.

1/10 - ilyet még szerencsére nem kellett adnom :P

2/10 - csúnya

3/10 - elmegy

4/10 - átlag alatt

5/10 - átlagos

6/10 - átlag felett

7/10 - szép

8/10 - nagyon szép

9/10 - különlegesen szép

10/10 - gyönyörű

2013. ápr. 22. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!