Műkörmösök szerintetek mit rontok el?
Előkészítem a körmöt, vízelvonó, gombaölő, tapadást elősegítő, zselé, csillámpor, zselé2 szer, fény zselé.
És még is 2 nap múlva bereped, leválik...
Nem lett levegős.
Olyan mintha nem lenne elég kemény.
9 w- os lámpával hány percig kell lámpázni?
Köszönöm
Mit rontasz el? Megmondom. Azt, hogy ez egy rohadt szakma, amit meg kéne tanulni legalább minimál szinten ahhoz, hogy elkezdj akár magadon is barmolni.
És ja, tényleg nem agysebészet (ugyanis ez lett volna a következő, amit valaki leír), viszont amint látjuk, azért annyira csak nem egyszerű, mint ahogy látszik.
Nem viccből van annyi szar körmös, és még több szar kontár!
Na akkor én szakács vagyok...ha valaki megkérdezi tőlem egy étel receptjét akkor küldjem el a sunyiba mert ugye az is egy rohadt szakma! Nem másokon kísérletezgetek hanem magamnak csinálom, nem akarok másnak és körmös sem akarok lenni. Te is ha főzöl és nem jól sikerül megeszed vagy kidobod nem kínálgatod az éttermekben!
Egy kérdést tettem fel és választ szeretnék rá!
Aki nem tud vagy nem akar segíteni az ne írjon!
Hagyd rá, úgysem fogja megérteni a különbséget.
Mit rontasz el? Attól kezdve, hogy úgy állsz neki, hogy lövésed sincs róla? Valszeg mindent. Tudom, hogy nem tetszik, de ez az igazság. Ha műkörmöt akarsz menj el egy jól dolgozó körmöshöz, és nem lesz ilyen probléma.
Hat kedves szkeptikus elozok! Kepzeljetek el EN IS sajat magamnak csinalom a mukormomet ugy, hogy nem jartam semmilyrn tanfolyamra. Mas kepzett manikuros feltette a mukormot es ra par hetre le is tort, pedig nem volt hosszu. Megelegeltem es magamnak csinalom. A legelso mukormom amit csinaltam 6 hetig volt fenn, majd en toltottem sajat magamnak.
Kerdezo! 9W-os lampaval kb 5-7 percig kell lampazni(bar ne adtak 1 utmutatot, amin fel volt tuntetve).
Amugy a csillampor mit keres nalad az alap es az epitozselereteg kozott??
Kedves utolsó! Köszönöm a normális választ...nem kaptam leírást a lámpához. Kezdő csomagom van semmit sem kaptam leírásképp. Ha volnál olyan kedves leírnád te hogyan csinálod?!
A többi válaszolón pedig meglátszik hogy tipikus magyar...
Úgy csináltok mintha lehetetlen lenne a " ti szakmátokat" laikusként megcsinálni.
Ti is elkezdtétek valahol de mivel ti annyira jók vagytok nektek elsőre tökéletes lett!
:)) Lehet dícsérni a saját kontármunkát, attól az még nem lesz jó. Sőt, az sem biztos, hogy szép, max neked, meg azoknak tetszik, akiknek lövetük nincs róla, hogy hogy kéne hogy kinézzen, és még az életben nem láttak olyat, amilyennek lennie kell.
De majd figyelek, biztos lesznek itt jobbnál jobb ötletek, hogy hogy kell műkörmöt csinálni :D hajrá!
Én csak ilyen zseléleakkot mázolok a körmeimre, szóval nem tudok neked érdemben segíteni, azt viszont muszáj megjegyeznem, hogy elképesztő, hogy milyen bunkó emberek kommentelnek ide! És totál hülyének néz!
Hát én sem hiszem el, hogy nem lehet lépésről-lépésre elmondani, hogy hogy kell megcsinálni.
Bocs az offért, sok sikert a körmödhöz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!