Műkörmösök! Szerintetek mit rontok el?
Young Nails zselét használok,igazábol nem ebben dolgozom, csak mamámnak csinálom a körmeit,de kitanultam a körmözést.
tök örülök mert már egyáltalán nem levegősődik fel a tövénél még ha le van növe egy honap után sem. viszont a körmei oldalán és a végén mindig el van válva majdnem az összes köröm...mint mikor valaki sokat hámoz narancsot meg ilyesmik és szétjönnek a körmök. de ö semmi ilyen kaparászo dolgot nem csinál. ja és töltöm a körmeit ezért ugy értem hogy alatta a rendes köröm van és elválik.
valami tipp hogy mit rontok el?már mindenhogy probáltam,minden alkalommal lereszelem a felvált részt,felbolyhozok,ilyesmik és mégis...
elvégeztem tanfolyamot,bár nem younk nailseset,de végülis mindegy.
zsirtalanitot nem használok,volt egy young nailses ismerösöm ott szerettem bele ebbe a márkába és az ö modszerei alapján körmözöm azota is ö már profi és sosem esik le meg válik fel a köröm neki.ö sem használ zsirtalanitot ezért is furcsálltam hogy nekem feljön.
mamának gyönyörü ivelt körmei vannak olyan tipikus arisztokrata körmök vagy hogy mondjam. szerintem nem tul kerek, tökéletes. még anno a vizsgán a tip is tökéletesen illett rá és ez kevés emberröl mondhato el.
de nem tipezek csak simán épitek. én is csak arra gondoltam hogy hátha tul régi neki..de volt hogy teljesen lereszeltem rola a mükörmöt és ujra raktam neki szintén saját körmére és ugy is feljött neki. de nem minden körömnél csinálja. van mikor csak mondjuk kettö de most pl majdnem mind olyan volt.tök változo, ezért sem értem hogy mi lehet a baj, legalább egyformán lenne rossz XD
2. vagyok
Én így csinálom (előkészítés): fertőtlenítés, bőrfeltolás, kaparás, szabadszél formázása, bolyhozás, nail prep, (ha szükséges savas primer), sablon, és savmentes primer (bond). És jöhet az első réteg zselé vagy porci.
Töltésnél szinte ugyanígy, csak ott ugye a felesleges műköröm alapanyagot távolítom el, majd nail prep és bond.
Szerintem néhány töltés után teljesen új szettet kellene csinálnod, tehát rövidítsd le a szabadszélt, és csiszold le az anyagot, és nem lesz ilyen probléma (egy darabig).
minden alkalommal leröviditem a szabadszélt persze mivel az nő sokat:)) ha nem tünik el a felválás akkor azt is le szoktam reszelni de kiprobálom akkor ugy hogy lereszelem rola a mükörmöt és meglátjuk.., ha nem jön be akkor megprobálok vmi zsirtalanitot rákenni.
azt hiszem van is csak más márkáju,de az gondolom nem gond?
köszönöm a tippeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!