Műkörmösök! Miben gátol meg benneteket a körmötök?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én ma csináltattam,és rettentő fura. Most speciel alig tudok írni a billentyűvel,mert beleakad.Öltözködni is alig tudok,és a hajamat is nehezen kötöm fel. Meddig tart ez? Előbb-utóbb megszokom,nem? Előre is köszi!!
17L
2011. júl. 26. 19:26
1/9 anonim válasza:
1 hét alatt észre sem veszed ,h a kezeden van:)
de az első mindenkinek fura..
Az egyetlen dolog amiben akadályoz (amikor van),hogy nem tudok rendesen beletúrni a hajamba,mert akkor beleakad
17/L
2/9 anonim válasza:
ismerősét leszabta a bowlinggolyó
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nagyon remélem,hogy megszokom.Pedig aztán nem is olyan nagy. :)
Még szerencse,hogy nem járok bowlingozni! :S :)
2011. júl. 26. 19:45
4/9 anonim válasza:
én már másnap megszoktam!!! deh ugyan ienek voltak a problémáim ..:D képet csinálnál róla :D priviben elküldeni vagy itt :D ?!
5/9 anonim válasza:
a csomagtartót nem tudom kinyitni, mindig a kulcs hátuljával nyomkodom a gombot...:DD
6/9 anonim válasza:
Én is általában már másnap megszokom,de engem kifejezetten szórakoztat,amikor a hajamba túrok vele...^^
egyébként,engem csak a billentyűs írásban kb....
23L
7/9 anonim válasza:
Hát nekem 1 hét kellet hogy megszokjam. Eléggé meggyűlt vele a bajom. De most már megszoktam 3.körmöm .)
8/9 anonim válasza:
nem tudom kibontani a dobozos üdítőket:D
9/9 anonim válasza:
nekem is a csomagtartóval van gondom...a dobozos üccsiket müköröm nélkül se tudom kinyitni...asszem más gondom nincs vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!