Túl nagynak találom az orromat. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Mármint nem az orrcimpákat és nem is a hosszúságát hanem a méretét... túlságosan kiáll a fejemből.. egyesek szerint eltúlzom és pont jó orrom van.. mások szerint tényleg nagy... Nem tudom mit tehetnék mert nem hagy nyugodni a gondolat.. És nem is látom magam emiatt szépnek. Szerintetek mit tehetnék? :(2013. ápr. 20. 16:25
2/6 A kérdező kommentje:
lány
2013. ápr. 20. 16:31
3/6 anonim válasza:
enyém is nagy, de nem akarok szépségkirálynő lenni, sem modell...smink, elterelés nyaklánccal, ruhával lehetséges, de ugye a probléma nem szűnik meg.
4/6 anonim válasza:
küldhetsz képet, amúgy van egy lány ismerősöm akinek nagyobb orra van de ő úgy szép :)
5/6 anonim válasza:
Nekem is nagy orrom van sajnos :(
Én zsepivel eltakarom :) persze ez csak egy pillanat, de legalább első ránézésre szép leszek.. na jó ez tulzás
6/6 anonim válasza:
Mivel ezen nem lehet változtatni, azt tanácsolom fogat el magadat olyannak amilyen vagy! Senki sem tökéletes! Hidd el csak te érzed olyan nagynak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!