Azok a nők, akiknek hatalmas, vagy elég nagynak szamito mellük van, azoknak mar tinikorukban elkezdhetett nőni úgy a mellük?
13 évesen konkrétan rám másztak a fickók olyan nagy kerek feszes cicim volt. Nagyon zavart, hisz még nagyon fiatal voltam.
Most közel a 35-höz, 2 gyerek nagyon hosszú szoptatása után meg az zavar, hogy lóóóóógnak, de nagyon. :(
Nekem volt osztálytársamnak 11-2 évesen akkora melle volt, mint most egy normál 16 évesnek kb. Szóval amíg nekünk nem volt semmi, ő már két nagy sárgadinnyét ki tudott pakolni.
Én most 15 vagyok és olyan, mintha megállt volna a növekedésben a mellem. A koromhoz képest egy picit még nőhetne.. Nem akarok hatalmasat, csak egy picit picinylem.
Anyukámnak hatalmas mellei vannak. 110F-es. Egész gyerek korom alatt attól rettegett hogy nekem is ekkora lesz. Aztán amikor elértem a tini kort akkor nekem is rohamosan elkezdtek nőni. De nekem meg állt 85D-nél! :)
A húgom most 13 neki már most akkora van mint nekem most. Eléggé benne van a pakliba hogy neki még nőni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!