Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 85 C-s mellméret nagynak számít?

85 C-s mellméret nagynak számít?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal,és leírta ezt is az adataiba,na jóó..megkérdeztem.:DD

Nem láttam még képen a mellét,elképzelni így nem tudom..kb milyen? kicsi,nagy? 25/F

2013. ápr. 3. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
C az már nagy méret,de széles is a leányzó 85-el. Hogy ne írjam bután,nem egy nádszálvékony hölggyel beszélgetsz:)
2013. ápr. 3. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Nekem 85C_ és nem vagyok kövér !!

Am nem kicsi, sajnos ://

2013. ápr. 3. 15:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Most küldött magáról egész alakos képet,60 kg azt mondja.

De szerintem nincs annyi,tényleg nem nádszál vékony,de hát nekem nem is kell olyan..55 kg körül van,jó nagy mellei vannak máris imádom wááá.:D

168 cm magas állítólag.:D bomba szerintem,remélem összejön!:)

2013. ápr. 3. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Háát joóó !!

Szurkolok Neked !!

:))

2013. ápr. 3. 15:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Viszonylag nagynak.

Bár nem mindegy a forma se.

2013. ápr. 3. 15:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi,egyébként biztos nem rossz a te cicid sem 2# :PP
2013. ápr. 3. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:

OoO, köszi :))

2es vagyok :D:D

2013. ápr. 3. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Te vagy a mell alapján ismerkedős srác? Mert volt már hasonló kérdés régebben is... azért elég gáz ha valakinek ez a legfontosabb. Mondjuk a nő is gáz aki leír ilyen méreteket. Mi a fenét számít ez egy kapcsolatban vagy ismerkedésnél? Persze ha csak szexkapcsolat akkor megértem.
2013. ápr. 3. 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán értem én ezt, hogy ki hogy méri. :DD Nekem 75 C kb, vagy már inkább 70 C, és 58 kg vagyok... és még magasabb is, mint ő. A 85-ös hátkörméret igenis nagynak, szélesnek számít, mert az én mellkasom, ez a 75-ös is szélesnek hat a keskeny derekam miatt o.O De amúgy meg teljesen lényegtelen, ha küldött képet, úgyis látod hogy tetszik-e vagy se.:D
2013. ápr. 3. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!