Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép, ha egy lány...

Szerintetek szép, ha egy lány 178 cm?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 14:10
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
nekem van egy olyan lány osztálytársam aki 180 cm és mindenki irigyeli miatta én csak 167 vagyok de mindenkitől megkapom azt a kérdést:hova nősz még. am szerintem is fogaddal el a magasságod.
2013. ápr. 30. 16:59
 32/34 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj ha magas egy lány. Főleg ha szép gömbölyded formákkal van megáldva a mi örömünkre. :)

Ilyen miatt nem is szabad aggódni. Főleg mert vannak bőven magasabb férfiak. Köztük én is és nekem hamarabb akad meg a szemem egy magasabb lányon, mint egy alacsonyabban. De a szépség nem a magasságtól függ.

2013. máj. 2. 00:46
 33/34 anonim ***** válasza:

Szerintem tök mindegy, hogy mekkora vagy.Ha szép az arcod és az alakod, akkor ugyanolyan vonzó leszel 178 cm magasan is, mint ha kicsi vagy.Ha meg csúnyácska vagy, akkor az leszel magasan és alacsonyan is.Csak fogadd el magad, az a lényeg.Ne hencegj a magasságoddal, de ne is rejtegesd.Húzd ki magad, és vedd tudomásul az adottságaidat, hozd ki belõlük a legtöbbet!Egyébként 178 cm még nem is egy egetrengetõ magasság, nagyon sok 180+ srác van, akik között vannak, akik szereti a magas lányokat.Ami pedig a magassarkút illeti, nyugodtan hordd azt, amiben jól érzed magad :) (csak ha mondjuk metrózol, akkor olyan brutálmagasat ne vegyél fel, mert kellemetlen, ha a kapaszkodók végig a fejedet ütlegelik)

Üdv:egy 180 cm magas lány

2015. jan. 25. 15:54
 34/34 anonim válasza:
Ha formás nem baj
2016. aug. 27. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!