Egyáltalán nem baj ha magas egy lány. Főleg ha szép gömbölyded formákkal van megáldva a mi örömünkre. :)
Ilyen miatt nem is szabad aggódni. Főleg mert vannak bőven magasabb férfiak. Köztük én is és nekem hamarabb akad meg a szemem egy magasabb lányon, mint egy alacsonyabban. De a szépség nem a magasságtól függ.
Szerintem tök mindegy, hogy mekkora vagy.Ha szép az arcod és az alakod, akkor ugyanolyan vonzó leszel 178 cm magasan is, mint ha kicsi vagy.Ha meg csúnyácska vagy, akkor az leszel magasan és alacsonyan is.Csak fogadd el magad, az a lényeg.Ne hencegj a magasságoddal, de ne is rejtegesd.Húzd ki magad, és vedd tudomásul az adottságaidat, hozd ki belõlük a legtöbbet!Egyébként 178 cm még nem is egy egetrengetõ magasság, nagyon sok 180+ srác van, akik között vannak, akik szereti a magas lányokat.Ami pedig a magassarkút illeti, nyugodtan hordd azt, amiben jól érzed magad :) (csak ha mondjuk metrózol, akkor olyan brutálmagasat ne vegyél fel, mert kellemetlen, ha a kapaszkodók végig a fejedet ütlegelik)
Üdv:egy 180 cm magas lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!