Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép, ha egy lány...

Szerintetek szép, ha egy lány 178 cm?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 14:10
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
100%

vannak tények ezzel kapcsolatban.

1. a magasabb embereket tekintélyesebbnek érezzük

2. a magasabbaknak gyakran rosszabb a mozgáskoordinációjuk, ritkábban mozognak szépen.

3. az átlagos férfiak igyekeznek nem "alulmaradni" vagy legalábbis nem érzik magukat jól, ha magasabb a lány, ezért a párkeresésben kiesik egy halmaz.

4. viszont a magas szép nő ellenállhatatlan.

2013. ápr. 22. 11:47
 12/34 anonim válasza:
Ugyanitt magas lánnyal ismerkednék :)
2013. ápr. 22. 11:49
 13/34 KovA1963 ***** válasza:

Szép.

Ez szerintem valahogy úgy van, hogy mindenkiben van egy külső jegyekből elvonatkozatott kép arról mi a szép részben tudattalanul.

Na ezt most igen bonyolultan mondtam :-)

Attól elvonatkoztatott, hogy nem egy fénykép van benne a szépségről, hanem a látványból bizonyos ismérveket elvonatkoztat és, ha ezek nagyrészt egybeesnek a belső szépségképével akkor szépnek látja.

És azért tudattalan, mert ezen ismérvek nagy részét valószínűleg meg sem tudja fogalmazni - látja és tudattalanul is értékeli.

Ez a belső szépségkép azonban változatos így aztán kinek a magas hosszú kinek a pici-duci kinek a kicsi kinek a nagy :-)

De - a szépséglátás tanulékony !

Mert a külső jegyekből értékelésnek természetes célja van - nem önkényes dolog... - mégpedig az, hogy hatékonyan kevés ráfordítással valószínűsítse az ember számára mit várhat mitől óvakodjon mitől reméljen - afféle gyakorlatias előítélet, de nem végleges (ős)kövület.

A külső jegyek kapcsolódnak tapasztalatokkal és azzal változik a külső jegyek értékelése is - azzal pedig változik mit látunk szépnek: az elvont szépségkép.

Előfordult, hogy egy lányt akit valaha rondának láttam először - két év mulva meg a világ legszebbjének - merthogy szerelmes lettem bele :-)

Önmagában a látvány csak geometria - vagy pixelhalmaz - az ami - a hozzákapcsolódó jelentéstől vagy üzenettől kap

pozitív vagy kevésbbé pozítív értelmet - és ez a jelentés a tapasztalással változik.

No és talán ez a lényeg: szeretet által bárki széppé, legszebbé lehet - nem udvariasságból hanem ténylegesen... mert a szépség ilyen szubjektív dolog - az ember olyan szép amilyennek látják...

Na és itt kell megfogni a dolgot - nem szabad mások szubjektív szépség-előítéletén megsértődni - sem elvárni hogy udvariaskodjon - hanem az (esetleges) előítélet ellenében meg kell nyerni a szeretetét - és máris szépek vagyunk :-) vagy akár a legszebbek...

Ha nem megy - olyan is van - el kell fogadni, de ha az ember nem egy olyan konkrét célpontot akar megnyerni akinek viszonylatában valamiért lehetetlen - összességében bőven elég embernek - potenciális társjelöltnek - lesz szép, hogy ne kelljen aggódnia.

Szóval - szerintem szép, ha egy lány 178 cm. :-)

2013. ápr. 22. 14:56
 14/34 anonim ***** válasza:
31%
Én 13 évesen vagyok 175 cm (lány) és engem mondjuk zavar hogy ennyi idősen ilyen magas vagyok de szerintem egy magas lány szebb mint egy alacsony lány :)
2013. ápr. 22. 18:36
 15/34 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok!:)
2013. ápr. 22. 21:23
 16/34 anonim ***** válasza:
65%

Túlságosan sokat adtok mások véleményére.

Egy nő szép, ha karcsú, magas... aki mást mond, az egy törpe és hiúsági kérdést csinál a dologból.

2013. ápr. 23. 07:44
 17/34 anonim válasza:
34%
Szerintem attól szép egy nő, hogy jó nagy melle van. Lehetsz kicsi, lehetsz magas, de csöcsöd legyen! Manapság már egyszerű ezen segíteni csak pénz kell hozzá. Ellenben azzal a szerencsétlen pasival, aki 165cm magas. Na az úgy is marad! Hozzáteszem, a nők többsége kényes arra, hogy a pasi magasabb legyen nála még olyan cipőben is, nem a pasik érzékenyek, ha magasabb csajuk van! Arra inkább büszkék...
2013. ápr. 23. 12:57
 18/34 anonim ***** válasza:
Nem a magassága miatt lesz szép egy lány, több tényező is befolyásolja. Láttam már bűn ronda magas lányt és csodálatosan gyönyörű szépet is! Én csípem a magas lányokat egyébként, a 190 cm-hez pont jók. :)
2013. ápr. 23. 13:00
 19/34 anonim ***** válasza:

Ízlés kérdése. :) Ez olyan, minthogy te szereted-e a fahéjas palacsintát... de tényleg. Valakinek pl. a kövér csajok jönnek be, valakinek a vékonyak, valakinek a nagycsöcsű, valakinek a kicsi... de lányoknál is igaz, mindenkinek más pasi jön be. Valakinek a férfias, erős vonású, kicsit brites pasi, valakinek a kisfiús... :)

Én 165 cm körül vagyok, egész télen magassarkúban voltam... most tavasszal kezdtem el megint laposat hordani, és olyan fura volt hogy de k*rva alacsony vagyok így :D Pedig nem.

Na mindegy, szóval szerintem mindenki úgy szép, ahogy van, és a 178 cm nem sok. :)

L/17

2013. ápr. 24. 14:32
 20/34 anonim válasza:
100%
Én kb. 177 cm vagyok és ez engem régen nagyon zavart, még ma is zavar kicsit, mivel szeretem ha egy fiú magasabb nálam (minél magasabb annál jobb) de ez az én méretemmel nem olyan gyakori :( egyébként azt tudom tanácsolni hogy akkor vagy a legszebb ha jól érzed magad, elfogadod és szépnek látod saját magadat és ne hagyd hogy mások véleménye elvegye az önbizalmad :) 15/L
2013. ápr. 24. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!