A testalkat, magasság nem szabadon választott kategória.... de mindenképpen mutatósabb egy magas lány, mint egy alacsony.
178 cm egyáltalán nem rendkívüli, bár az átlagot meghaladja.
Légy büszke rá! Hány lányt hallok panaszkodni, hogy szeretne magasabb lenni, ezért gyötri magát tűsarkúval!
Nézd a jó oldalát!
Bátran felvehetsz bármit, egy magas lányon minden ruha jól mutat, egy kényelmes magasságú cipősarokkal is.
A magasakon legalább nem látszik, ha felszednek 4-5 kilót, mert eloszlik. Bezzeg, ha egy töpszli felszed ugyanennyit, szépen kigömbölyödik....
Annak meg ne higgy, hogy csak a cici a fontos. (A gazdájának az E-F kosárméret már inkább zavaró körülmény....)
Fogadd el magad akkorának, amekkora vagy. (ellene tenni nem tudsz....) Húzd ki magad, ne akarj kisebbnek látszani, mert a rossz tartás sokat ront a megjelenésen, és ha megszokássá válik, már nehéz korrigálni.
Ne törődj vele, ha ilyeneket mondanak, hogy "hova nő már ez a gyerek". "Nézz le rájuk" bátran, mert irigyek!
A mai srácok között is van sok kétméteres, majd közülük találsz egy alkalmasat!
Azt meg, hogy folyton lefejeled a buszon a kapaszkodót, meg nincs hova pakold a hosszú lábaidat (pl. az iskolapad alatt), próbáld józan humorral kezelni.
Kisebb már nem leszel, de még nőhetsz, meg KELL tanulnod ezzel az adottsággal élni!
Tudatosan figyeld az élet szituációit, és vedd észre, hogy miért is JÓ MAGASNAK LENNI!
A helyzet az, hogy nem gondoltam hogy az emberek erre ennyi választ fognak adni, mert ennyiféleképpen látják ezt a dolgot!
Szerintem nagyon sok kifejezetten alacsony lány van, aki nagyon szexis, és van aki ezek közül egyértelműen szép (nálam ez a fogalom azt jelenti, hogy nekem tetszik, bár totál biztos hogy egy szépségkirálynőválasztást enyhén szólva sem nyerne meg, és van aki annyira nem szép, de nagyon jó alakja van (tehát az alacsonysága ellenére "jó az elosztás", bombanő alkat, olyankor sajnáltam hogy én 188 cm vagyok /egyébként fiú/)!
Aztán van amikor egy nekem tetsző magas lány van, akkor meg az jön be!
Szóval a magasság egy olyan dolog hogy meglát mondjuk fényképen az ember egy neki nagyon-nagyon tetsző lányt, és akkor kiderül róla, hogy 150 cm akkor mi van? Akkor is tetszik! Akkor mennyiben befolyásolja ez a véleményemet? Semennyiben! Szuper és kész! Esetleg furcsa lenne mellé állni először! Ennyi!
Én a 188 centiméteremet tekintélyesnek érzem, de néha amikor egymás után Pl. egy buszmegállóban látok három négy nálam minimum egy fejjel magasabb srácot, már szinte kezd zavarni, hogy "elveszek közöttük", ilyenkor arrébb is szoktam állni, amolyan ösztönösen! Amikor meg még nálam is magasabb lányt(!) látok... Hát az az egyik legfurább érzés a világon!
Olyan mint a fogyókúra reklám:
"ha soványabbnak akarsz látszani: barátkozz kövérekkel"
De hogy most megnyugtassalak néhány adat világhíres szupermodell magasságáról, ha érdekel:
- Paris Hilton(IMÁDOM!) 173
- Heidi Klum 175
- Kate Moss 173
- Cindy Crawford 177
- Tyra Banks 178
- Karolina Kurkova 180
- Claudia Schiffer 180
- Naomi Campbell 175
- Linda Evangelista 177
- Elle McPherson 183
- Natalia Vodianova 175
- Eva Hercigova 180
- Caroline Murphy 178
- Christy Turlington 178
de ez a teljesség igénye, és a női kosárlabdázók listája nélkül van így, de itt egy lista:
Én 17éves vagyok ( lány ) 185 cm körül vagyok. Évek óta utálom azt hogy mindenhonnan kitűnök. Ráadásul olyan területen lakok ahol rettentő ritka a magas srác... Sosem hittem volna, hogy valaha meg fogom szeretni. Ami azt illeti sokáig VÉGLEGESEN nem akartam/mertem elfogadni. Majd gimnazista lettem és rájöttem arra, hogy :
1. Vannak még magas emberek.
2. Nem ez számit, hanem a kisugárzás, az hogy te hogyan fogadod el.. igazábol azt vettem észre, hogy miota helyre raktam magamban a dolgokat, azóta mások sem lovagolnak ennyit ezen. Talán magabiztosság? Nem tudom, de higgy magadban, és MERD VÁLLALNI A MAGASSÁGOD !! :)
most már én érzem magam rosszul hogy csak 173cm vagyok! :D
Mindig is a magasakat bírtam.Az a normális ha valaki megnő és nem az ha nem. De ebből még soha nem adódott gondom...a barátnőim kisebbek és imádom a magassarkúakat...anyum mindig figyelmeztet cipővásárlás előtt, hogy legyek erre figyelemmel, de szerintem ez így nem fair, hogy én sose hordhatok olyan lábbelit amilyet akarok...de legalább nem fáj a lábam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!