Szerintetek kövér vagyok? 160 cm 78 kg? Amúgy szerintem szép vagyok.
Figyelt kérdés
amúgy teljesen meg vagyok magammal elégedve, mert szerintem nagyon szép vagyok, de egyedül az alakomat nem szerettem, mert kicsit kövérnek érzem magamat. De amúgy szép vagyok, nagyon.2013. ápr. 20. 10:54
21/30 anonim válasza:
van rajtad egy 30kiló plusz, túlsúlyos vagy, vagy nemtudom ezt már minek nevezik, de az arcod szép :) LENNE ha nem lenne tokád, stb
22/30 anonim válasza:
képet tudsz mutatni? én is ilyen súllyal kezdtem fogyózni, még az elején vagyok, de egyszerűen nem látom magam reálisan. 60kg voltam, akkor is ekkorának láttam magam...
24/30 anonim válasza:
akit linkeltél 168cm és 77kg, és én közel sem nézek ki így....
25/30 anonim válasza:
Végre egy csaj, akiben van önbizalom, nem egy salátanyammogó unott liba.
26/30 anonim válasza:
164cm vagyok 37 kiló ezzel mindent elmondtam. Nem vagyok gebe van szexis alakom is mellek fenekek bőven
27/30 anonim válasza:
utolsó!!! megnézném én azt a mellet meg feneket, ha csak nem levegőből van, KÉPTELENSÉG ekkora cm-vel és ennyi kgval nem gebének lenni... bnőm 160hoz 47 volt, és csont és bőr!!!
én ezt el nem hiszem, amíg meg nem mutatsz egy képet!!!
28/30 anonim válasza:
utcsó elötti vagyok, elírtam 47 vagyok és nem hiszem h az csont és bőr..
29/30 anonim válasza:
30/30 anonim válasza:
Ez szép vékony, feszes és egészséges inkább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!