Szerintetek kövér vagyok? 160 cm 78 kg? Amúgy szerintem
szép vagyok.
Figyelt kérdés
amúgy teljesen meg vagyok magammal elégedve, mert szerintem nagyon szép vagyok, de egyedül az alakomat nem szerettem, mert kicsit kövérnek érzem magamat. De amúgy szép vagyok, nagyon.
én vagyok 78 kiló, 187 centihez. 160-al ez víziló, már meg ne sértődj. de ha elégedett vagy magaddal, az a lényeg.
27/N
2013. ápr. 20. 11:48
12/30 anonim válasza:
aha, 30 kg plusz van rajtad. Ha 9 hós terhes lennél, még akkor is eléggé sok a pluszkiló. De őszintén szólva engem nem érdekel, ki hány kg.
2013. ápr. 20. 11:51
13/30 anonim válasza:
Attól, hogy nem vagy valami karcsú, meg lehet szép az arcod és/vagy pozitív a kisugárzásod.
De hogy az alakoddal csinálni kéne valamit, már csak az egészséged érdekében is, az biztos.
2013. ápr. 20. 12:24
14/30 anonim válasza:
Szerintem is sok 160 cm-hez a 78 kg. De ezt persze sokan arra a fogják, hogy erős csontozatúak :D
egyébként, remélem tudod, a szépség mulandó
ha azt akarod hogy az emberek értékeljenek akkor azt nagy részt nem a külsőd miatt fognak
vannak sokkal fontosabb dolgok is annál, hogy te szép vagy, ha már az vagy, mert a szépség is egy elég szubjektív dolog, és mérget teszek rá, hogy a legtöbb ember szerint nem vagy szép, az egy dolog, ha magadnak tetszel, tipikus túlzott önbizalmú hozzáállás
2013. ápr. 20. 12:42
15/30 anonim válasza:
Én ugyanezzel a magassággal 44 kg vagyok, és már így is van a hasamon 1,5-2 cm plusz. Ne haragudj, de a 78 kg az brutálisan sok. Hidd el nekem, nagyon kevés ember van akinek tetszenek az ennyire kövér lányok. egy 60 kg-os lány még akár lehet helyes kis "töltött galamb", de te nem ez a kategória vagy.
2013. ápr. 20. 12:50
16/30 anonim válasza:
Én ugyanilyen magassággal 73 kg-san kezdtem fogyózni, de akkor brutál nagydarab voltam..sőt, még 55 kilósan is volt rajtam plusz, bár ez alkati kérdés, de 78 kilósan biztos, hogy kövér vagy.
2013. ápr. 20. 13:26
17/30 anonim válasza:
majdnem 20 kg felesleg van rajtad... fogyjál le :)
2013. ápr. 20. 13:35
18/30 anonim válasza:
Én 162 cm,és 53 kg vagyok. Így is van rajtam fogni való,de akkor nálad..
2013. ápr. 20. 15:13
19/30 anonim válasza:
Dobj fel egy képet, aztán megmondjuk szép vagy-e :D Hogy kövér vagy, az biztos.
2013. ápr. 20. 15:34
20/30 szeretemavizet válasza:
-20 kiló pont jó lenne. am én általában azt veszem alapul,hogy hasonlítsd össze a magasságodat és a testsúlyodat,és ha a magasság (cm-ben mérve) több,mint 100-zal több a súlynál (kg-ban mérve) akkor jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!