Van olyan, hogy egy lány kövér meg nem valami szép és még is buknak rá a pasik és mindig bámulják?
Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 20:08
1/7 anonim válasza:
bámulják, mert elég feltűnő. És bukhatnak rá, ha jó a természete és elég odaadó...
2/7 anonim válasza:
Ez függ a kisugárzástól.. ismerek olyan lányt, aki szép, mégsem "rajongják körül", mert visszahúzódó.
3/7 anonim válasza:
Naa szerintem az, ha visszahúzódó valaki vagy visszafogottabb az sugall egyfajta értelmi szintet, valami bölcsességet és nyugtatót. Hogy van mit kibontakoztatni, felfedezni a lányban. Ha ezzel együtt párosul egy kis szexuális kisugárzás és látni rajta, hogy vidám, jól érzi magát a bőrében, akkor minden fiú a közelébe akar majd férkőzni. Attől hogy egy lány népszerű fleghhmah plázspicccshaak*rvácska és körberajongják az csak annyit jelent, hogy jól megdugnánk. Semmi mást. aztán otthagynánk, mert másra nem jó. Jó persze vannak kivételek.
4/7 anonim válasza:
Vannak olyan egyéniségek, akik vonzzák az embereket. Belőlük általában jókedv, életöröm, barátság árad, így a nem éppen legdivatosabb ruhában, nem éppen csontsoványak és nem éppen "tökéletes" szépséggel is a társaság középpontjai.
5/7 anonim válasza:
ismerek egy lányt, igen nagy darab, zsírmelle van, szerintem csúnya is, mert iszonyú magas a homloka és a 3 szál haját zsírosan összefogja szorosan, szóval tényleg nem egy szépség, mégis állatira buknak rá a fiúk, mert borzasztó "szexis", riszál, picsog, enyeleg, és úgy táncol, hogy mindenki őt bámulja.
6/7 anonim válasza:
Mint minden extrém dolgot, hajlamosak az emberek hosszasan bámulni, elmélkedni róla és véleményt formálni.
7/7 anonim válasza:
2. vagyok: igen 3., persze ez bennük a vonzó, a barátnőmet mégsem rajongják körül, meg engem sem, sőt.. nem a külsőnk miatt, mert magamat pl. nem mondanám kifejezetten szépnek, de ronda sem vagyok, hanem a legtöbb mai fiú kifejezetten a belevaló, bevállalós, nem túl visszahúzódó lányokat szeretik. (:
Persze szerencsére nem minden fiú/férfi ilyen, így mi a barátnőmmel találtunk magunknak olyan párt, aki nagyon szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!