Mitől vagyok tele terhességi csíkokkal, legalábbis úgy néznek ki? Mik ezek? Mit lehet velük csinálni? Segítsen valaki!
Az egész fenekem ilyen és még a csípőmnél is van egy kettő.Sok kis csík,szerteágazó irányba,és ott világosabb a bőröm.
Pedig még kövér sem vagyok.176cm magas vagyok és 67-68kg (elég erős csontvázam van),de nyár elején 8-10kg-al kevesebb voltam,most nyáron szedtem fel egy pár kg-t.
Azt az egyet tanuljátok meg hogy baromira nincs értelme a csontozatodra hivatkozni a súlyod miatt...okés közrejátszik de kb 1 kg plusz lehet...ez elenyésző...
A hirtelen növekedés és súlygyarapodás miatt jelennek meg ezek, a csípőd akkor én inkább növekedésre gondolok, mert hízásnál a hason van. Ezeket striáknak hívják és nem fognak elmúlni, viszont kifehérednek és egyforma színüek lesznek a bőröddel...de sajnos megmaradnak. Nekem is van ilyen ugyanezeken a helyeken, 12 éves koromban lettek még nőttem akkor vagy 10-12cm-t de hamar felvették a bőröm színét, pár hónap alatt.
Van egy peeling nevű módszer elég költséges de hatásos és elméletileg biztonságos, ez lehámlasztja a bőrt és új bőr fog nőni a helyén. Persze ezt csak akkor veheted igénybe ha már nem fejlődik tovább a tested.
Amúgy számítana a korod és a nemed.
Nem hiszem,hogy kövér vagyok!Sokak szerint még így is férne rám pár kiló!Amikor azt mondtam,hogy fogyni akarok pár kilót kiröhögtek és azt mondták nem vagyok normális,eszembe ne jusson.Korábban kint voltak a csontjaim,ezzel a pár plusz kilóval már nem tűnök olyan csontosnak.Bár a csigolyáimat még mindig meg lehet számolni.
Amúgy köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!